בעיה בשפיכת זרע- בירור

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה בשפיכת זרע- בירור
    יונתן
    14/06/2019

שלום וברכה,
    אני בן 30 ובתקופה האחרונה אני חווה עיכוב בהליך שפיכת הזרע. כלומר, נוזל הזרע זורם כלפי מעלה אך אינו משתחרר(לא מתרחש פורקן מיני כמו כן).לעתים באופן לא רצוני משתחרר מעט מאד נוזל זרע לאחר מאמץ רב וללא פורקן. איני חווה בעיה כלשהי בזקפה אולם ייתכן והיצר המיני שלי חלש יותר מבעבר. אתמול ניסיתי שוב לגרות את איבר המין ולבחון אם מצליח להשתחרר נוזל זרע אך המאמץ העלה חרס, וכשניגשתי לשירותים לשחרר שתן חשתי צריבה חזקה של נוזל הזרע באותו זמן. הרגשתי כאילו נוזל הזרע כלוא בראש איבר המין ומנסה להשתחרר ולרדת אך לא מצליח. היום ישנה הקלה מסוימת בצריבה אבל עדיין חש דקירות קלות באיבר כאשר אני הולך לשירותים. אין עיכוב בהוצאת השתן יחד עם זאת, אבל אני נוטה ללכת לשירותים בתדירות יותר גבוהה מהרגיל.
    מהו לדעתך מקור הבעיה ואיזה טיפול מומלץ לקבל? האם ייתכן ומדובר בעניין טראומטי גרידא או שמא ישנה בעיה פיזית מוחשית? ראוי לציין כי מדובר בנסיונות של אוננות ומעולם לא קיימתי יחסי מין בעבר.
    נא להתעלם מההודעה השגויה שלי למטה שהתערבבה בטעות עם טקסט מאתר אחר.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בשפיכת זרע- בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט זרע

ד''ר יוסף שמואלי
    18/06/2019

שלום יונתן
    עליך לעבור בירור לשלול זיהום בדרכי השתן ודרכי הזרע ולפי הצורך בירור של מובילי הזרע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו