טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דוקטור, שמי רפי בן 28, לאחרונה התחלתי לשכב עם מישהי שהיא הראשונה שלי, במספר מפגשים איתה מעולם לא הצלחתי לחדור כיוון שהזיקפה שלי למרות שאני נמשך אליה לא הייתה מספיק חזקה ובנוסף היא נוטה לרדת מאוד מהר ללא גירוי מתמשך. למשל כשהיא יורדת לי הזיקפה שלי נשארת חזקה במשך דקות אבל אני לא מסוגל לגמור מזה לצערי. כל חיי אוננתי על הבטן ואני לא מסוגל לגמור בדרך הרגילה לאוננות, קראתי שיתכן וזה קשור לזה.
כשאני מאונן המצב פחות או יותר זהה, אני שומר על זיקפה רק תוך כדי גירוי ויכול לגמור רק מגירוי משמעותי על הבטן בחיכוך עם המיטה.
מן הסתם זה מצב מאוד לא תקין, איך אפשר לטפל בו? האם אפשר לטפל בו?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך רפי על פי הסיפור, כנראה שאין כאן בעיה גופנית, אתה בחור צעיר ולא בקבוצת סיכון להפרעה. ניתן לבדוק כמובן הורמונים בדם ונטיה לסוכרת. אני ממליץ לפנות לסקסולוג, פסיכולוג המומחה להפעות בתפקוד המיני. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד