שאלה לד"ר נחום זילבר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר נחום זילבר
    ללא שם
    09/06/2008

בזמן האחרון קורה שאני מאונן ולא יוצא לי זרע!! ואז אחרי כמה דקות החשק יורד (אני בן 18) וזה כבר נמשך 5 ימים .. הייתי רוצה לדעת אם זה משהו רציני תודה. אגב לפעמים מופיע כאב באשכים וחוסר חשק מיני.. האם יש סיבה לדאגה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר נחום זילבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא שם

ד''ר נחום זילבר
    10/06/2008

אין זה משהו רציני כדבריך ואין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לציין עוד משהו

ללא שם
    10/06/2008

בימים האחרונים אני מרגיש שהאשכים יורדים זאת אומרת אני מרגיש שהם כבדים מדי והם נוטות ליפול כלפי מטה. וזה לא נוח ולא נעים וזה נוטה להפריע למהלך היום יום אם זה בהליכה בין הרגליים וכו.. האם יש קשר למה שצויין למעלה... האם זה משהו רציני?? ואם כן מה כדאי לעשות ואיך מטפלים בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינשם

ד''ר נחום זילבר
    13/06/2008

אולם, בסופו של דבר הם ישארו במקומם ולא יפלו. זה לא משהו רציני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו