מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבן בשופכןטלי10/06/2008
ד"ר שלום
לבעלי יש כאבים חזקים עקב אבן שנמצאת בשופכן הפרוקסימלי נרשם בדוח של ה-ct שזו אבן קטנה שגודלה 4*3 מ"מ בגובה זיז רוחבי l4 (חתך 110)
הבדיקות האלו הם מ-28.3.08 , הרופא המליץ להמתין שהאבן תצא לבד , אך ביומיים האחרונים הוא ממש סבל מכאבים
האם יש פתרון אחר מלבד מלחכות שהאבן תצא לבד?
אודה לחוות דעתך
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר נחום זילבר10/06/2008איני יודע אם זה ינחם אתכם, אולם, עצם העובדה שישנם כאבים זה סימן שהאבן זזה קדימה.
זו אבן קטנה שתצא כפי הנראה מעצמה. על בעלך לנסות לשתות 1 ליטר בבת אחת כל 4 שעות. כמו כן, עליו ליטול כדורי פפברין ואופטלגין שהרופא יתן לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,שאלה נוספת
טלי11/06/2008תודה על תשובתך , האם אין צורך בניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ד''ר נחום זילבר13/06/2008בדרך כלל אבן קטנטנה שכזו נפלטת מעצמה ואין צורך בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזיקפה.
סתם גבר11/06/2008ב- 10 ל 6 בשעות הצהרים שלחתי שאלות לדר הנכבד אך משום מה העלמתם את שאלותי .בדקתי אם שאלותי הופיעו בדף מס 1 ואכן הם כן הופיעו אך לאחר מס שעות הם נעלמו מהדף ונשארתי ללא מענה אודה לכם אם מכתבי עדיין נמצא במאגר אשמח אם דר זילבר ישיב לי על שאלותי.מדובר על קשיים בתפקוד המיני עקב שימוש בתרופות להורדת כולסטרול וכן שימוש באספירין .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם גבר
ד''ר נחום זילבר13/06/2008שאל שאלתך בניפרד מבלי להסתפח לאחרים ששואלים כדי שאנשים יוכלו לקרוא שאלתך ולהבין מהתשובה מה עליהם לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפה.
סתם גבר.13/06/2008ראשית אני מודה לך על התיחסותך למכתבי. כפי שקראת זהוא מכתבי השני כי הראשון נעלם מהמסך משום מה.ולעניני אני גבר בן 59 מטופל בסימבסטטין 40 מג וכן באספירין 100מג זה מס שנים.בתקופה האחרונה אני חש ירידה גדולה בליבידו וכןבעיות בזיקפה.פניתי לאורולוג בגלל בעיה אחרת ובאותה הזדמנות סיפרתי לו על קשיים במערכת המינית .המליץ לי לקחת ויאגרה 50מג ואכן לקחתי פעמים תרופה זו בשעת בוקר מוקדמת על קיבה ריקה ולאחר שעה קיימתימגע מיני עם אשתי לא הרגשתי שום שינוי והזיקפה לא היתה מושלמתלמרות שלפי פירסומים היתה צריכה להיות זיקפה קשיחה.גם אם אני מאונן לאחר שראיתי חומר פורנוגרפי אני מגיע לאורגזמה כשהאיבר לא מספיק קשיח.שאלתי היא האם הטיפול התרופתי שאני מקבל משפיע על התיפקוד הלקוי.רציתי לציין שיחסי המין עם אשתי מעולם לא השביעו את רצוני זה היה מעין נטל שצריך לחיות איתו.אני א ודה לך מאוד אם תענה ליץ
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם גבר
ד''ר נחום זילבר13/06/2008ראשית, סימבסטטין יכולה לפגוע במידה קלה בתפקוד המיני, אם בכלל.
שנית, בגיל 59 כ- 50% מהגברים סובלים בהפרעות בתפקוד המיני.
שלישית, אם ויאגרה לא עוזר ישנם תרופות נוספות.
אתה יכול לפנות למרפאתי ותאמר למזכירה שהגעת אלי דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)