טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני יוצאת עם בן זוגי כבר 3 שנים.הוא בן 28 היום.בשלושת החודשים הראשונים וגם בעבר שלו עם בנות אחרות מעולם לא היו לו בעיות בזקפה.לאחר 3 חודשים ובמיוחד בתקופה האחרונה ברגע החדירה הזקפה נעלמת.חשוב לי לציין שהעניין קורה אך ורק בחדירה ולא במין אוראלי למשל. משיחות עם נשים אחרות הבנתי שגם לעובדה שאף פעם עד שפגש אותי הוא לא קיים יחסי מין מתוך אהבה ורגש אלא מתוך צורך גברי יש גם קשר לעניין. האם הדבר נכון והאם יש לך דעה נוספת על המקרה? אני די מתוסכלת כי הוא מסרב להאמין שהבעיה יכולה להיות פיזיולוגית ולכן מסרב לפנות לאורולוג בעצמו.אני מאוד אשמח לעזרה...תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כפי שציינת יתכן והבעיה היא פסיכולוגית (היות ובתחילה הזקפה הייתה תקינה). לגבי מה שנאמר בשיחות עם נשים אחרות איני בטוח שזהו המצב. אכן, כדאי לכם לפנות לאורולוג המטפל בכך שיכול לעזור לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד