כאבים עזים!!

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים!!
    גיא יעקובי
    10/06/2007

ד''ר שלום רב,
    אני פונה אלייך בשנית אני סובל זה חודש מכאבים עזים באשכים חשוב לציין שרוב הכאבים הם באשך שמאל שבו אני אפילו לא יכול ליגוע כי רק נגיעה בו גורם לי לכאבים עזים סיפטומים נוספים הם : תכיפות במתן שתן ,כאבים בבטן תחתונה ,(מין גרד בפין לפעמים)כאבים בשלפוחית שאני שותה דבר מה מין לחץ למתן שתן,צריבה וריח חריף של השתן(אין הפרשות או דם חס וחלילה )אני עברתי בדיקת תרבית שתן ואולטרסאונד של הקליות ומערכת דרכי השתן וקילה והבדיקה יצאה תקינה .
    ד''ר אני מציין שטופלתי באנטיביוטיקה לשבועיים ובשבוע השני התחלתי להרגיש שיפור משמעותי ,הד''ר ביקש שאפסיק את האנטיביוטיקה לאחר שבועיים כדי שאבצע בדיקת תרבית זרע כי האנטיביוטיקה מפריע לבדיקה (אני מחכה לתשובה כאשר ביצעתי אותה היום)וכמו כן הופנתי לבדיקת US טרנס רקטלי .
    ד''ר אני עובד עצות אני סובל מכבי תופת במיוחד במתן שתן ובאשך שמאל !! מה אתה ממליץ לי לעשות ?וממה להערכתך אני סובל?אילו בדיקות נוספות אתה ממליץ לעשות?האים להמשיך באנטיביוטיקה כי היא מאוד עזרה?
    ד''ר אני אודה לך מקרב לב אם תעזור לי ,
    בברכה ובכבוד רב,
    גיא יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עזים!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

ד''ר נחום זילבר
    16/06/2007

גם בפעם הקודמת בתשובתי התייחסתי לכך שאני ממליץ להמשיך את האנטיביוטיקה שהחלה לעזור לך במהלך השבוע השני ללקיחתה.
    אינני מבין מה הטעם לעשות בדיקת תרבית זרע ובגלל זה להפסיק טיפול אנטיביוטי שעוזר.
    אני חוזר ואומר, אתה זקוק לבדיקת אולטרסאונד טרנס-רקטלי, בנוסף לביצוע בדיקת אולטרסאונד אשכים ולהמשיך באנטיביוטיקה.
    לסיכום, לדעתי מדובר במצב של דלקת בערמונית שמשולבת בדלקת באפידידימיס (צינור היוצא מהאשך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת טרנס רקטלי

גיא יעקובי
    19/06/2007

שלום רב ד''ר נחום זילבר,
    אני שוב פונה אלייך בהמשך לשיחתנו אני עשיתי את בדיקות האולטרסאונד ותרבית שטן והם יצאו תקינות ,הבדיקות הבאות שעשיתי הם אולטראסאונד טרנס רקטלי והוא יצא תקין,וכמו כן תרבית זרע שהממצאים הם : צמחה פלורה של עור,Leucocytes (Sperm)/Field:-בודדים.
    הרופא נתן לי רספרים פורטה לשבועיים וטיפול מונע של רספרים לשלושה חודשים.
    דוקטור האשך השמאלי שלי כואב כאביים עזים רק מליגוע בו !!!,מה זה יכול להיות?
    האים זה מהדלקת? או שאולי ישנה שם בעיה אחרת שיש לבדוק בבדיקות אחרות ?
    דוקטור אם כול הבדיקות תקינות איך זה שהרופא חושב שיש לי דלקת בערמונית?
    דוקטור אני מקווה שנתתי לך קצת מידע מועיל
    תודה מקרב לב,
    גיא יעקובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים עזים!!

ד''ר נחום זילבר
    19/06/2007

גיא,
    אני מציע בשלב זה, עקב התמשכות הכאבים ואי תגובה לאנטיביוטיקה לפנות מיידית למיון על מנת שיוכלו בך בצורה הטובה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים

גיא יעקובי
    04/07/2007

ד''ר שלום רב,
    בהמשך לשיחתנו כאמור סובל מכאבים באשכים וצריבה בשתן וכאבים בחור הפין אני הייתי בבדיקות אולטרסאונד אשכים וכליות וטרנס רקטלי ותרבית שתן וזרע וכולם תקינות אני טופלתי ברספרים פורטה לשבועיים ולאחר מכן קיבלתי רספרים כדור אחד כטיפול מונע לשלושה חודשים לאחר שהפסקתי עם הרספרים פורטה(2 ביום) (שאני מציין שבמשך השבוע השני לטיפול הפסיקו הכאבים!!) התחילו הכאבים שוב כאשר אני לוקח את הרספרים פעם ביום...
    ד''ר מה לעשות ???
    האם לדעתך אני צריך לקבל את הפורטה שוב?
    מה אני צריך לעשות?
    ופעם האחרונה הפנתה אותי למיון ,שאלתי היא מה כבר יעזרו לי המיון הרי איין שם את המיכשור הנכון לבדיקות ?האם ישנם בדיקות נוספות לדעתך<?
    תודה מקרב לב על עזרתך..
    גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים

ד''ר נחום זילבר
    06/07/2007

למיון מופנים אנשים שסובלים מכאבים באופן חד. זה התיאור שנתת בשאלתך הקודמת ובחדר מיון יודעים לטפל בבעיה זו היטב. אם הכאב והצריבה הם כרוניים יש מקום לטיפול באנטיביוטיקה בהתאם להחלטת הרופא האורולוג שיבדוק אותך פעם נוספת ואולי ימצא את התרופה שיותר מתאימה לך.
    מקרה כמו שלך לא צריך להיפתר באינטרנט אלא במרפאתו של האורולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו