טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיבלתי מבית חולים מרשם מאורולוג לזריקות לפין "PAPAVERIN 10 M,G -PNANTAMINE 1 M,G וציין 100 יחידות במזרק זריקות מאוד יקרות לכן קניתי כמות של 20 מזרקים במעט הנחה הזרקתי לפין כמות של 60 יחידות ואין לי זיקפה בבית חולים במחלקת אורולוגיה לא עובדים כרגע בגלל הקורונה וזה דחוף לי מסיבות אישיות לשאלותי: מה הסיבה שאין זיקפה? לפני מספר שנים כאשר הזרקתי 50 יחידות היתה זיקפה טובה והאם יש סוג של תרופה יותר חזקה ממה שקיבלתי? ועד כמה יחידות אני יכול להעלות את המינון? האם גם 100 יחידות? אני יודע שמזריקים מצד האבר בחלק הלפני עליון תודה רבה רבה מראש לתשובתך עלי לציין שאני חולה סכרת סוג 2 אבל יציבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד