זריקות לפין בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זריקות לפין בבקשה
    דורון
    22/04/2020

קיבלתי מבית חולים מרשם מאורולוג לזריקות לפין "PAPAVERIN 10 M,G -PNANTAMINE 1 M,G וציין 100 יחידות במזרק זריקות מאוד יקרות לכן קניתי כמות של 20 מזרקים במעט הנחה הזרקתי לפין כמות של 60 יחידות ואין לי זיקפה בבית חולים במחלקת אורולוגיה לא עובדים כרגע בגלל הקורונה וזה דחוף לי מסיבות אישיות לשאלותי: מה הסיבה שאין זיקפה? לפני מספר שנים כאשר הזרקתי 50 יחידות היתה זיקפה טובה והאם יש סוג של תרופה יותר חזקה ממה שקיבלתי? ועד כמה יחידות אני יכול להעלות את המינון? האם גם 100 יחידות? אני יודע שמזריקים מצד האבר בחלק הלפני עליון תודה רבה רבה מראש לתשובתך עלי לציין שאני חולה סכרת סוג 2 אבל יציבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות לפין בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקות

ד''ר יוסף שמואלי
    22/04/2020

שלום דורון
    יתכן וכעבור מספר שנים, הפרעה בזקפה מחמירה וצריך מינון גבוה יותר. המינון שקבלת אינו מאד גבוה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקות

ד''ר יוסף שמואלי
    22/04/2020

שלום דורון
    יתכן וכעבור מספר שנים, הפרעה בזקפה מחמירה וצריך מינון גבוה יותר. המינון שקבלת אינו מאד גבוה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו