דם בזרע אצל בן 30 מה עוד צריך לבדוק?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דם בזרע אצל בן 30 מה עוד צריך לבדוק?
    שאלה
    16/07/2020

בן 30 דם בזרע מזה כחודשיים. כל הבדיקות תקינות (mri אגן, אולטראסאונד רגיל (ייתכן ויבצעו גם טראנס רקטלי כרגע לא עשו), בדיקות דם, תרבית זרע, תרבית שתן ובדיקת שתן, בדיקות למחלות מין).
    מספר שאלות:
    האם דם בזרע פוגע בפוריות?
    האם לדעתך למרות שלא נמצא חיידק צריך לקחת אנטיביוטיקה? זה יכול להמשיך ולהיות משהו כרוני? אני כבר מתחיל להתייאש. תוך כמה זמן זה בד"כ חולף?
    האם מנוחה של מספר שבועות תעזור? או שדווקא כדאי כמה שיותר לשפוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה נוספת שעשיתי

שאלה
    16/07/2020

שכחתע לציין שעשיתי גם psa התוצאה 0.97

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לעוד בדיקה שעשיתי

שאלה
    16/07/2020

בנוסף שכחתי לציין גם שתן לציטולוגיה תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזרע

ד''ר יוסף שמואלי
    17/07/2020

שלום לך
    בגילאים האלה, האבחנה הנפוצה היא תהליך זיהומי. אצלך נבדק הכיוון הזה.
    הייתי מוסיף בדיקת שתן ל- pcr std אם לא נעשתה .
    תתכן אפשרות של כלי דם קטן המדמם לדרכי הזרע.
    ניתן לנסות טיפול אנטיביוטי "אמפירי" כפי שאנחנו קוראים לו , ללא תרבית חיובית, למשך מספר שבועות
    אם אין זיהום, לא צריכה להיפגע הפוריות, אם יש זיהום, טיפול אנטיביוטי מתאים יכול לשפר חזרה את איכות הזרע
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שאלה
    19/07/2020

שלום, עשיתי פעמיים בדיקת pcr לשתן ואפילו פעם אחת לזרע. הכל תקין. ועדיין למרותש כל הבדיקות אני מדמם. אמרו לי באמת שזה יכול להיות כלי דם קטן שנפגע ומדמם. השאלה כמה זמן זה יכול לקחת להחלים?? כבר עברו חודשיים! האם במקרים כאלה לדעתך צריך התערבות ניתוחית או שזה מחלים לבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו