אין אונות - האם יש קשר לכדורים ולתרופות?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אין אונות - האם יש קשר לכדורים ולתרופות?
    אני
    19/07/2020

אני בן 32 ואני מטופל בתרופות הבאות: רסיטל ב-40 מ"ל, ריספונד ב-20 מ"ל ולאחרונה הורדתי את הרידזין מ-100 מ"ל ל-50 מ"ל (כי הבנתי שהפסיקו לייצר את התרופה הזו, לכן כדי לא "להיפטר" מהתרופה הזאת בבת אחת). מזה כשלוש חצי שנים אני סובל מאין אונות. הפסיכיאטר שלי מתעקש שזה לא בגלל הכדורים. הוא לא מוכן לשנות לי את מינון הכדורים וגם פסיכיאטר אחר שהלכתי אליו לפני כשנה לא מוכן. האם האין אונות זה כתוצאה מהכדורים האלה או שזה צירוף מקרים? מה לעשות כדי להשיג זיקפה? האם אני יכול לקחת ויאגרה וכדומה? והאם אפשר לא לקחת ויאגרה וכדומה ובדרך אחרת להשיג זיקפה? ואם כן מה היא הדרך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה

ד''ר יוסף שמואלי
    07/08/2020

שלום אני היקר
    קיימת אפשרות שגם המחלה הבסיסית שלך גורמת להפרעה בזקפה וגם הטיפול בה.
    בין השאר, צריך לשלול שאין לך נטייה לסוכרת ובדיקת ההורמונים שלך תקינה .
    שאלה חשובה: האם קיימות אצלך זקפות לילה או בוקר היכולות להעיד על מנגנון זקפה תקין ?
    אתה יכול לנסות ויאגרה , סיאליס או לביטרה לאחר התיעצות עם הפסיכיאטר .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אני
    07/08/2020

אין לי זיקפות לילה או בוקר, מה היא חוות הדעת שלך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• re

ד''ר יוסף שמואלי
    07/08/2020

שוב שלום
    זה יכול לרמז על בעיה גופנית, גם עקב התרופות. אך עליך להתיעץ עם הפסכיאטר ולנסות כדורים או טיפולים אחרים לזקפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו