מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין אונות - האם יש קשר לכדורים ולתרופות?אני19/07/2020
אני בן 32 ואני מטופל בתרופות הבאות: רסיטל ב-40 מ"ל, ריספונד ב-20 מ"ל ולאחרונה הורדתי את הרידזין מ-100 מ"ל ל-50 מ"ל (כי הבנתי שהפסיקו לייצר את התרופה הזו, לכן כדי לא "להיפטר" מהתרופה הזאת בבת אחת). מזה כשלוש חצי שנים אני סובל מאין אונות. הפסיכיאטר שלי מתעקש שזה לא בגלל הכדורים. הוא לא מוכן לשנות לי את מינון הכדורים וגם פסיכיאטר אחר שהלכתי אליו לפני כשנה לא מוכן. האם האין אונות זה כתוצאה מהכדורים האלה או שזה צירוף מקרים? מה לעשות כדי להשיג זיקפה? האם אני יכול לקחת ויאגרה וכדומה? והאם אפשר לא לקחת ויאגרה וכדומה ובדרך אחרת להשיג זיקפה? ואם כן מה היא הדרך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקפה
ד''ר יוסף שמואלי07/08/2020שלום אני היקר
קיימת אפשרות שגם המחלה הבסיסית שלך גורמת להפרעה בזקפה וגם הטיפול בה.
בין השאר, צריך לשלול שאין לך נטייה לסוכרת ובדיקת ההורמונים שלך תקינה .
שאלה חשובה: האם קיימות אצלך זקפות לילה או בוקר היכולות להעיד על מנגנון זקפה תקין ?
אתה יכול לנסות ויאגרה , סיאליס או לביטרה לאחר התיעצות עם הפסיכיאטר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני07/08/2020אין לי זיקפות לילה או בוקר, מה היא חוות הדעת שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re
ד''ר יוסף שמואלי07/08/2020שוב שלום
זה יכול לרמז על בעיה גופנית, גם עקב התרופות. אך עליך להתיעץ עם הפסכיאטר ולנסות כדורים או טיפולים אחרים לזקפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)