טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, כבר תקופה ארוכה (לפחות שנתיים) אני מרגיש גוש צמיגי (רך יחסית אך מוצק) בגודל של מספר סנטימטרים מתחת לאשך השמאלי. עשיתי בדיקת אולטרסאונד, לא הבנתי מהרופא אם הוא ראה את הגוש או לא אבל בכל מקרה הוא אמר לי שהכל נראה לו תקין.
אני מפחד שהוא פיספס את הגוש בזמן הבדיקה, האם הגיוני שיהיה כזה גוש (גדול יחסית) מתחת לאשך? במישוש זה מרגיש כמו גוש נפרד שיושב ממש מתחת לאשך, ולא חלק ממנו.
בנוסף יש לי בקע מפשעתי (הרניה) גם כן בצד שמאל, האם יש סיכוי שיש קשר בין זה ובין הגוש שאני מרגיש מתחת לאשך?
אשמח לתשובות, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אורי עברת בדיקת אולטרסאונד של האשכים ובדיקה גופנית, זה מה שצריך לעשות. בפורום לא ניתן לבדוק. עליל לחזור לרופא אורולוג ולבקש הסבר יותר ברור אם לא הבנת מה הממצא בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד