דלקת בערמונית - כיצד מקלים על הכאבים?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת בערמונית - כיצד מקלים על הכאבים?
    רן
    20/09/2020

במהלך החודשיים האחרונים התחלתי לסבול מכאבים בפין, צריבה במהלך שתן ואחרי אורגזמה והרגשה לא נעימה לאורך כל היום. הופניתי לאורולוג שנתן לי מספר בדיקות לבצע מחלות מין, תרבית זרע ושתן, אולטרסאונד שלפוחית השתן עם חומר ניגודי ובדיקות דם וציטולוגיה הבדיקות נמצאו תקינות, למעט ערמונית מוגדלת ובתרבית הזרע נמצא חיידק בשם S.aureus האורולוג רשם לי טיפול באניטיביוטיקה בציפרדוקס ופרמיקסון וroxo. כרגע המצב לא טוב ואני מרגיש שהטיפול במצב לא עוזר והתסמינים לא עוברים.
    אשמח לקבל המלצות להמשך טיפול במצב הבעייתי ודרכים להקלה בסימפטומים שמלווים אותי לאורך כל היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות , אבחנה וטיפול בהתאם

ד''ר יוסף שמואלי
    20/09/2020

שלום רן
    התסמינים שאתה מתאר יכולים להתאים לזיהום כרוני של הערמונית. הטיפול הוא טיפול אנטיביוטי ממושך עד מעל לחודש כדי שהאנטיביוטיקה תגיע לרמה מספקת בתוך הבלוטה. חשוב לחזור על התרביות כולל תרבית זרע ולפי הצורך, תרביות ב 4 כוסות, בכדי להתאים טיפול אנטיביוטי ספציפי לחיידק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת כרונית בערמונית

רן
    20/09/2020

המלצת על תרבית ארבע כוסות אם תוכל להרחיב כי הבנתי שהבדיקה הזאת כבר לא מבוצעת כיום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו