טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.. אני בן 21 סובל מבעיות בהגעה לזקפה חוסר חשק מיני וקושי ב"לגמור". כל זה ב3 שנים האחרונות. האם יתכן שיש לי מחסור בהורמונים אם יש זקן? אני גם די בריא מבחינה גופנית. אם לא יכול להיות שזה מחסור בהורמון אז ממה זה יכול לנבוע הבעיות האלה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ונמאס לי שכל דבר מנסים להכניס את הקטע הפסיכולוגי כשלא יודעים מה הסיבה ואין פתרון אמיתי. שורש הבעיה הוא במקום אחר ואני בטוח בזה גם בלי להיות רופא כי אני מכיר את עצמי ואני זוכר איך הייתי לפני כמה שנים שהייתי מתגרה מסקס ומבחורות והייתה לי חברה שווה מאוד ובאמת פצצה אמיתית והייתי ממשש לה את החזה ולא מרגיש שאני נהנה מזה. יש כאן בעיה פיסית אמיתית וגם ויאגרה יכולה לעזור להגיע לזקפה אולי אבל זה לא שורש הבעיה וזה לא יקל על הבעיות האחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד