מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בשלפוחית השתן - תכיפות וכאביםאנה03/10/2020
דר שלום , אני מבקשת עזרה בגלל שאני מאוד סובלת ולא יודעת לאיפה אני כבר יכולה לפנות , לפני כ 4 חודשים התחילו לי כאבים בבטן תחתונה באגן , תכיפות ודחיפות במתן שתן , כאבים בנרתיק הפרשות מוזרות , עשיתי תרבית שתן אשר הייתה חיובית לאנטרקוקוס קיבלתי טיפול והתכיפות והכאבים בשלפוחית לא חלפו גם לאחר סיום הדלקת , נבדקתי למחלות מין אשר יצא תרבית נקיה גם בשתן וגם בלוע וגם באיבר מין , פעמיים עשיתי את הבדיקה הזו בהפרש של חודש כל פעם , לאחר כחודשיים הגעתי לבית חולים לפני כ 4 חודשים התחילו לי כאבים בבטן תחתונה באגן , תכיפות ודחיפות במתן שתן , כאבים בנרתיק הפרשות מוזרות , עשיתי תרבית שתן אשר הייתה חיובית לאנטרקוקוס קיבלתי טיפול והתכיפות והכאבים בשלפוחית לא חלפו גם לאחר סיום הדלקת , נבדקתי למחלות מין אשר יצא תרבית נקיה גם בשתן וגם בלוע וגם באיבר מין פעמיים, לאחר כחודשיים הגעתי לבית חולים עקב כאב חריף בבטן ובאגן הגב ובנרתיק והתגלה אבן בגודל 3 ממ אשר נפלטה עוד באותו יום ושוחררתי לבית זה קרה לפני 3 שבועות , הסימפטומים לא עוברים לי , ממשיכה לרוץ לשירותים בטירוף , הפרשות צמיגיות בצבע צהוב ירוק ( ללא ריח מיוחד ) גם הטריכומונוס יצא שלילי , הגניקולוגית אומרת שהכל בסדר עשתה גם תרבית לנרתיק שוב ואפילו קנדידה אין , כאבים בנרתיק והרגשה של משהו תקוע לי בשלפוחית עצמה, מיואשת מאוד 😔 עקב כאב חריף בבטן ובאגן הגב ובנרתיק ניגשתי לחדר מיון והתגלה אבן אשר נפלטה עוד באותו יום ושוחררתי לבית זה קרה לפני 3 שבועות , הסימפטומים לא עוברים לי , הגניקולוגית אומרת שהכל בסדר עשתה גם תרבית לנרתיק שוב ואפילו קנדידה אין , כאבים בנרתיק והרגשה של משהו תקוע לי בשלפוחית עצמה, מיואשת מאוד לא מצליחה לקיים יחסי מין כואב לי נורא 😔 מאוד סובלת , תכיפות השתן שלי לא הגיונית אני הולכת לפעמים 3 פעמים בשעה לשירותים כ 20 פעם ביום , נבדקתי שוב שאין דלקת בשתן לפני יומיים והתרבית יצאה שלילית , הכל יוצא שלילי אצל כולם והבעיה של ההפרשה מהנרתיק , הכאבים בנרתיק והמקום ממנו יוצא הפיפי מרגישה כאילו תקוע לי שם משהו כואב נורא מקשה עליי בישיבה , אשמח לקבל יעוץ מה עליי לעשות , בת 31 עם אסטמה והשימוטו בהרקע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים
ד''ר יוסף שמואלי04/10/2020שלום אנה
בנוגע להפרשות מהנרתיק וכאבים בנרתיק, צריך להתייעץ עם גניקולוג. לגבי מערכת השתן, צריך לעשות צילומים כמו סי טי לברר שאין פרורי אבן במערכת או בפתח השופכה ולפנות למרפאת אבנים, אורולוגיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)