מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איבר נוטה שמאלה בזמן זקפה מלאהיובל05/10/2020
שלום ד"ר,
אני בן 22 ולפני כשנה וחצי הבחנתי שהפין שלי נוטה לכיוון שמאל בזמן זקפה מלאה, אבל לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, מאחר וזה לא הפריע לי כל כך. הוא נוטה שמאלה גם כשהוא רפוי אבל פחות מבזמן זקפה, וכשהוא עוד לא הגיע לזקפה מלאה הוא די ישר.
שמתי לב לזה במקרה, מאחר ואני מאונן רק בזמן המקלחת ויש לי מספר גבוה בעיניים, ולא הייתי רואה בבירור את איבר המין אבל היה מתפקד כרגיל. הבחנתי בזה לראשונה רק כאשר הייתי עם המשקפיים ופתאום ראיתי שיש לו נטייה שמאלה מה שלא היה, תמיד היה ישר.
אגב, הנטייה היא 2-3 ס"מ אחרי מהבסיס של האיבר, כאילו בנקודה הזאת הוא "נשבר" שמאלה.
לא חוויתי שום כאבים, ושום בעיות זקפה, אין לי גושים מורגשים או משהו בסגנון גם לא בנקודת השבירה, ואני יכול לאונן רגיל בדיוק כמו שהיה לפני הנטייה. קשה לי להגיד כמה זמן יש לי את הנטייה כי פשוט לא הייתי רואה אותו טוב ולא הרגשתי שום דבר שונה, אבל בטוח שכבר יש לי נטייה לפחות שנה וחצי, וכנראה שזה יותר.
מה שכן, חוץ מהנטייה שמאלה, הוא גם הסתובב נגד כיוון השעון, וזה דווקא כן מפריע. זה מפריע רק במתן שתן, כי הזרם פשוט יוצא ב"סיבוב" ועף לכל מיני כיוונים בהתחלה שלו עד שהזרם מתחזק ואז הוא מסתדר ויוצא בקו אחד. אבל מה שיותר מפריע זה שהסיבוביות הזאת גורמת לטפטופים על הרצפה בכל פעם! (קורה בתחילת הזרם או בסופו)וזה פשוט משגע אותי.
שמעתי לאחרונה על מחלת פיירוני, ולכן החלטתי לשאול פה על המקרה שלי, אשמח לקבל את דעתך.
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטיה שמאלה
ד''ר יוסף שמואלי16/10/2020שלום יובל
צריך לבדוק אם מדובר בעקמת משמעותית של הפין. אני ממליץ לצלם את הפין בזקפה מלאה , צילום אחד מקדימה וצילום אחד מכל צד לבירור זוית העקמת וכיוונה.
עם הצילומים צריך לפנות לאורולוג לשקול טיפול לפי הצורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
יובל16/10/2020תודה על המענה דוקטור,
עפ"י המדידה שלי, הזווית של העקמה היא בין 5 ל-10 מעלות, גג 15 (וגם אין החמרה).
לא מפריע לי בשום מצב, חוץ ממתן שתן שלפעמים זה יכול להציק.
אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שלא מדובר בפיירוני? או שעקמת נרכשת מחייבת להיות בשל מחלת פיירוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)