טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בימים האחרונים התחיל לשרוף לי הפין לסירוגין( לא באיזור הכיפה ), העוצמה היא חלשה אך עדיין מורגשת ולא נעימה , אני לא מוצא איזה פצע או משהו באיזור. אציין שגם לפני שנתיים וגם לפני שנה היה לי פצע כואב על הכיפה שהתברר ככנראה אלרגיה לכדור מסוים. רופא המשפחה המליץ לי למרוח משחה אנטיביוטית שהעבירה את הפצע ואת הכאב אבל מאז יש סימן אדום סימטרי בחלק הפנימי יותר של הכיפה( אין כאב ) האודם לפעמים מתחזק ולפעמים מעט נחלש. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אנונימי יקר יתכן והסיבה היא חומר מסוים שאתה משתמש באזור, חומר ניקוי, סיכה, דואודורנט או אחר וזו תגובה של רגישות. יכולות להיות סיבות נוספות. אני ממליץ כי תבדק עי רופא עור ומין ותטופל בהתאם בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד