מידע רפואי
פורומים
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- תמיכה בדיאטה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- הומאופתיה
- תרומת ביציות
- יעוץ זוגי ודייטינג
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- הפרעות קשב וריכוז
- דיכאון אחרי לידה
- פסיכולוגיה הוליסטית
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- מחלות זיהומיות
- ביטוח בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר, ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית לברור גידולים בבלוטה.יפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.
מנהל הפורום

053-4877796
053-4877796 ללא פרסום בפורום
- חושש שהתפוצץ לי וריד בפיןדוד07/01/2021
שלום
אני בן 23
לפני מספר חודשים התנפח לי וריד בצד שמאל בפין אחרי אוננות שקצת הגזמתי איתה והפין ממש התכווץ לאחר מכן יותר מהרגיל חיכיתי שלושה ימים חשבתי שיעבור אבל לא ובאותם ימים לא הייתה לי כלל זקפה גם לא זקפת בוקר והוא נשאר מכווץ כל הזמן
הלכתי לרופא הוא בדק אותי ואמר שהכל תקין ונתן לי תרופה נגד דלקת הוא אמר שהנפיחות תעבור והזקפה תחזור בנוסף שלח אותי לבדיקת דופלר של הפין
הבדיקה נעשת ללא הזרקה והתוצאות היו תקינות
לאחר שבוע וחצי של שימוש בתרופה הזקפה חזרה אבל הנפיחות עדיין נשארה.
בהתחלה הנפיחות לא כאבה אז זה לא ממש הפריע לי
עברו מספר חודשים והנפיחות של הוריד עדיין נשארה
לפני יומיים התחלתי להרגיש צריבה באותו וריד נפוח והיום בלילה כשהתרחשה לי זקפת בוקר היתה לי צריבה ממש חזקה בוריד כאילו היא התפוצצה ומהלילה הפין שלי ממש מכווץ וכואב למרות שאני לא רואה שתף דם אני ממש לחוץ התור שלי לרופא רק ביום ראשון ואני חושש שנגרם נזק רציני כי אני לא מצליח להגיע לזקפה בכלל
אני ממש בלחץ אטומי ומפחד שעכשיו הוא יתקצר בגלל זה, כל הלילה לא ישנתי מהמחשבות האלה
מה אפשר לעשות עד לתור אצל הרופא אני לא רוצה שהוא יתקצר לי זה ממש מפחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוץ
ד''ר יוסף שמואלי15/01/2021שלום לך
הוריד השטחי על הפין איננו אחראי על הזקפה, עורקים בעומק גורמים לזקפה. פגיעה בווריד שנראה בעור הפין לא יכול לגרום לנזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסתידות גסה באשך שמאל- גוש
תוצאות מיפוי כליות- מעבר אגן כליה שמאל
דם בזרע- מה זה אומר ומה הפתרון?
סיטי אורוגרפיה פענוח- בן 36
בשר מחובר ודבוק- צינור שמחובר לעטרה
כמות זרע בעת שפיכה האם תקין?
אבן בעליה ימנית האם יש צורך בניתוח?
הזרקה של אוויר באיבר המין
פענוח בדיקת US בטן תחתונה/כליות
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?