נפיחות באזור צינור השופכה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• נפיחות באזור צינור השופכה
    עידן
    15/02/2021

שלום
    אני בן 22
    יש לי בעיה שדיי מטרידה אותי
    לפני מספר חודשים בעט אוננות שקצת הגזמתי איתה התנפח לי וריד בפין וגם לא היתה לי זקפה בוקר מספר ימים הייתי אצל הרופא הוא עשה לי בדיקה גופנית שיצאה תקינה וגם שלח אותי לצילום אולטראסאונד דופלר ללא הזרקה הבדיקות יצאו תקינות גם בדיקת השתן יצאה תקינה הוא נתן לי תרופה שנקראת קולכיצין למשך שבוע
    המצב חזר לקדמות הזקפה חזרה והכל היה בסדר
    אבל עכשיו אחרי שלושה חודשים שמתי לב שבעט זקפה האזור שקרוב לאשכים ליד צינור השתן דיי נפוח הלכתי לרופא הוא שוב נתן לי את הקולכיצין למשך חודש אבל זה לא עזר
    עכשיו האזור הנפוח ששם דיי מקשה עלי להגיע לזקפה מלאה
    האזור קצת כואב בזקפה מלאה אבל כשאין לי זקפה האזור שם ממש כואב כשנוגעים שם ממש מרגישים את הנפיחות
    אני לא יודע כבר מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות

ד''ר יוסף שמואלי
    16/02/2021

שלום עידן
    נפיחות של וריד שטחי מחתח לעור הפין איננו מהווה בעיה רפואית . אוננות ככל שתהיה אינטנסיבית איננה פוגעת בזקפה. יתכן ופיתחת דאגה בעקבות כך וזה מפריע. אם קיים ממצא בעור הפין ונפיחות, ממליץ להתיעץ עם רופא עור ומין.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המשך

עידן
    16/02/2021

הנפיחות היא ממש קרובה לצינור השתן באזור שקרוב לאשכים כשנוגעים שם זה די כואב כבר כמה חודשים ככה
    ושאני מנסה להגיע לזקפה זה גם כואב
    יכול להיות שאולי צינור השתן נפוח שם?
    והתרופה קולכיצין יכולה לגרום להפרעה בזקפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו