בעיות לאחר זיהום

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות לאחר זיהום
    Tom
    30/03/2021

שלום
    לאחר 3 חודשים זיהום מיקופלזמה שטופלו על ידי מספר אנטיביוטיקות . סיימתי טיפול אנטיביוטיקה אחרון אתמול ואני צריך לעשות בדיקת שתן עוד שבועיים לראות שהזיהום נעלם - לפי התחושות שלי כרגע בריא . במהלך הטיפול במיקום לשמה בכל פעם שלקחתי אנטיביוטיקה היה שיפור ולאחר מכן היה חזרה של הסימפטומים . כך שאין לדעת מה המצב עכשיו.
    לפני כ3 שבועות שמתי לב למספר תופעות מוזרות במתן שתן וגמירה . שמתי לב לשתן מפוצל ( עם תחילת מתן שתן ) ואז לאחר כמה שניות מתאחד . הרבה טיפות בקצה השופכה לאחר מתן שתן ועוצמת זרם משתנה לפעמים חזקה מאוד ולפעמים חלשה מאוד . בנוסף , ירידה בכמות נוזל הזרע ביחס אלי . והדבר שהכי מטריד אותי הוא נוזל הזרע יוצא החוצה בצורה של טפטוף ולא יוצא בעוצמה בכלל ( לא משפריץ בכלל).
    האם יתכן כי מדובר בדלקת בערמונית ? אם לא מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות נדרש לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לאחר זיהום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום

ד''ר יוסף שמואלי
    30/03/2021

שלום טום
    בהחלט , זיהום של מיקופלסמה יכול להיות זיהום של הערמונית., קיימים שינויים בתחושות , במתן השתן ועוד ועוד כאשר קיים זיהום פעיל . תתכן גם ירידה באיכות הזרע בעת הדלקת, אך, לאחר טיפול בזיהום והכחדת המחולל, איכות הזרע חוזרת לנורמה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

Tom
    30/03/2021

תודה על המענה המהיר .
    במידה ואני עושה בדיקת שתן עוד שבועיים וזה יוצא שאין זיהום . פשוט לגוף יקח זמן לגוף לחזור להיות מה שהוא היה לפני זה ?? או שזה משהו שאמור להיות מידי ?? האם יש צורך בבדיקות נוספות ?
    כבר שבוע בערך שאין לי את הסימפטומים של המיקופלזמה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו