בן 29 ופשוט לא עומד לי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בן 29 ופשוט לא עומד לי
    אור
    12/04/2021

היי, אני גבר בן 29, עושה פעילות גופנית מדי יום, לאחרונה ירדתי במשקל כ 15 קילו בעזרת מאמן. אני לוקח מדי יום תוספים: אומגה 3, ויטמין d, קולגן.
    לאחרונה קיבלתי מרשם כדורים לבעיית הכולסטרול שלי.
    הבעיה היא שלאחרונה פשוט לא עומד לי. לא משנה כמה אני מנסה, הפין לא משתף פעולה. כשאני מנסה לחדור לחברה שלי, לרוב הוא לא עומד בכלל, ואם הצלחתי להעמיד אותו זה רק לכמה שניות וברגע שאני חודר הוא יורד לגמרי. גם כשאני מנסה לאונן לבד הוא לא תמיד עומד לי כמו פעם. גם בבקרים אין לי זקפת בוקר. הנושא מדאיג אותי מאוד.
    מצ"ב דגימות הדם האחרונות שלי, יכול להכוון אותי מה הבעיה אולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 29 ופשוט לא עומד לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט לא

ד''ר יוסף שמואלי
    12/04/2021

שלום לך אור
    בגילך הצעיר , עליך לעבור בירור עי אורולוג, מספר בדיקות, על מנת לנסות לאבחן את סיבת ההפרעה וטיפול אם צריך, בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט לא

ד''ר יוסף שמואלי
    19/04/2021

שלום לך אור
    יש מספר סטיות לא גדולות בבדיקות, אך לא נראה שאלה קשורות לזקפה. עליך לחזור לרופא המשפחה להתייחסות לבדיקות האלה. בנוסף, פנה לרופא אורולוג לבדיקות ספציפיות למנגנון הזקפה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו