טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בעברי סרטן אשכים לפני כ 6 שנים כימותרפיה ניתוח להוצאת גוש בסמוך לכליה הימנית אשר יצר הידרונפרוזיס כיום תחת מעקב קבוע ובריא. מטופל באלוריל לאור תפקודי כליות מעט גבוהים. יוטירקס לטיפול בבלוטת התריס. נקסיום לצרבות
לאחרונה תחושות לחץ וכבדות בבטן עליונה ולאור זאת ביצעתי אולטראסאונד בטן עליונה.
הכול התקבל כתקין מלבד: כבד: אינו מוגדל בעל מרקם שומני כליה שמאלית( הכלייה שלא נפגעה מהגידול): גודל תקין, פרנכימיה שמורה. בסגמנט האמצעי הודגמה לובולציה עם בליטת רקמה שומנית, ללא גוש מוגדר. ללא עדות לאבנים או הדרונפרוזיס. אשמח לקבל הסבר לממצא בכליה היות ולא קיבלתי מענה או הסבר לתוצאות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד