תחושת חוסר התרוקנות בסוף מתן שתן וזרם שתן מפוצל

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תחושת חוסר התרוקנות בסוף מתן שתן וזרם שתן מפוצל
    איציק
    24/05/2021

שלום דוקטור אני בן 19 וכאשר אני משתין כבר מעל לחודשיים לקראת סוף הפיפי אני חש תחושת חוסר התרוקנות שתן כאילו שהשלפוחית לא התרוקנה עד הסוף ואני נאלץ לכוון את שרירי הבטן על מנת שזה יעבוד ולפעמים הזרם נוטה לצד ומתיז ומתפצל מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התרוקנות השתן

ד''ר יוסף שמואלי
    03/06/2021

שלום לך איציק
    אני ממליץ לעבור בדיקות לבדיקת שאריות השתן שלך. יתכן ומדובר בתחושה סוביקטיבית וזהו גירוי מסיבות שונות בדרכי השתן. אם השאריות באולטראסאונד אכן גדולות, עליך לעבור בדיקה אורודינמית ולהיות מטופל ע"י נאורואורולוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לחשוש?

איציק
    04/06/2021

תודה רבה דוקטור על המענה המהיר.האם זה עלול להיות מסוכן?או שאין ממה לחשוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאריות שתן

ד''ר יוסף שמואלי
    18/06/2021

שאריות שתן לאחר מתן השתן יכולות לגרום לסיבוכים, כמו דלקות בדרכי השתן, הפרעה לתפקוד הכליות, אבני שלפוחית , עצירת שתן, הכול תלוי בנפח השאריות וכמה זמן הן קיימות וכמה הן משמעותיות תפקודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו