דלקת בערמונית כרונית לא חיידקית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת בערמונית כרונית לא חיידקית
    אלמוני
    31/05/2021

שלום, אני בן 30
    כבר המון שנים (בערך 13) יש לי כאבים במתן שתן ושפיכת זרע, הייתי אצל שלל רופאים ועשיתי כמעט כל בדיקת מעבדה אפשרית ואין שום ממצא לחיידק או זיהום. אובחנתי כסובל מדלקת כרונית לא חיידקית בערמונית. לאחר אין ספור רופאים אני אובד עצות. לאחרונה השתמשתי בתרופה הנקראת ברקסין לכאב ברגל ובאופן מוזר גם הבעיה הזו נפתרה והרגשתי כמו חדש למשך התקופה שלקחתי (שבועיים שלושה) וכשהפסקתי הכל חזר לקדמותו.
    זוהי לא תרופה שניתן לקחת קבוע.
    קראתי שהמחלה יכולה להחמיר בעתיד או לגרום לדברים אחרים ואני די חושש, מלבד איכות החיים שנפגעת לי כרגע. האם אכן זה יכול להחמיר או לגרום למחלות נוספות?
    האם זה הגורל של אלו שסובלים מזה? לסבול ולחשוש שזה יחמיר? איך יתכן שלאף רופא אין פתרון ממשי ומוכח לזה?
    אני ממש אובד עצות אשמח למידע אם יש משהו שעדיין לא ניסיתי או שמעתי עליו
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כרונית בערמונית

ד''ר יוסף שמואלי
    03/06/2021

שלום לך אלמוני
    אבחנה זו לצערי, מתסכלת את החולים ולעיתים גם את הרופאים כי היא נמשכת זמן רב ועלולה להישנות. אם לא הצליחו למצוא חיידק בכל שיטות של תרביות הערמונית, צריך לנסות דרכים אחרות.
    בין התרביות המומלצות: שתן לכללית ותרבית, תרבית זרע, בדיקת שתן ל- pcr std , ולבסוף, עיסוי פרוסטטי לתרבית המכונה - "תרביות ב- 4 כוסות". אם הכל נבדק , מאשימים את שרירי רצפת האגן במתח רב הגורם להפרעות ויש מקום לטיפול בשטח הזה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו