איכות חיים VARICOCLEE בן 30

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• איכות חיים VARICOCLEE בן 30
    כפיר
    04/06/2021

שלום יש לי התנגשות של 2 בעיות שלא נותנות לי לחיות.
    מצד אחד יש לי Small Fiber Neuropathy שכל הזמן קר לי וחייב לבתחמם
    מצד שני נוצר לי Varicocele באשכים כבר דרגה 2 עם הצטמקות קלה ואני מפחד מנסה לקרר באופן מתון את האשכים צלא יותר מדי אבל לא מצליח כיוון שהנוירופתיה דורשת ממני לחמם את הגוף.. גם במקלחת זה בלתי אפשרי .. גם בשינה.. הכי גרוע זה שאני מנסה לישון כל הפלג גוף תחתון שלי ערום וקשה לי לשים על זה אפילו שמיכה כי האשכים מחוממים וכואבים ומצד שני כל הפלג גוף עליון שלי מכוסה בשלוש שכבות כולל קפוצ,ון לפעמים מעיל רק ככה אני נרדם... והאיכות שינה לא טובה ואז קורה מצב שאני מתעורר מקור באמצע הלילה עקב הנוירופתיה אז ניסיתי לשים מזגן על חימום קל וכאשר אני עושה זאת מתעורר מכאבים קלים באשכים מחום... עקב ווריקוצלה והשתי בעיות האלה הורסות לי את החיים אין לי שום איכות חיים אני לא מצליח לעלות במשקל שכן אני לא ישן כמעט אז כמעט בלתי אפשרי...

ואני לא ידע מה לעשות כי אני לא מועמד לניתוח הרופא אומר לי תנסה לחיות עם הווריקוצלה והנוירופתיה שתי מהבעיות האלה אין להן תרופה !!!
    אז מה לעשות?
    אני כבר בלחץ אין לי חיים....
    גיל 30
    אין אפשרות לחייים עם בחורה ככה אין בכלל אפשרות לחיים רגילים ונורמליים לא מצליח להתרכז כבר... כלום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות חיים VARICOCLEE בן 30

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריקוצל

ד''ר יוסף שמואלי
    04/06/2021

שלום לך כפיר
    אכן, בעיה מורכבת. אני מומחה בניתוחים, בין השאר, לתיקון וריקוצל. נראה לי שאין זה תחום המומחיות שלי ולא אוכל לסייע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו