טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 13 ואני מאונן הרבה מגיל 11. אני מכור לאוננות וכמה שאני מנסה להפסיק אף פעם אני לא מצליח. אני מאונן כמה פעמים כמעט כל יום. הפין שלי פונה שמאלה ויש לי פס חום שמקיף את הפין קצת מתחת לעיגול של החלק העליון של הפין. מעל הפס החום יש לי עור בצבע עור הרגיל שלי ויש בו מלא חתכים ומתחת לפס יש לי צבע עור כהה יותר. יש לי גם מלא נקודות לבנות על שק האשכים שהם כמו חצקונים ואפשר לפוצץ אותם בטעות פוצקית אחת. בבקשה תעזרו לי להבין מה קרה לי, האם זה מסוכן והאם זה קשור לזה שאני מאונן הרבה פעמים? אני מפחד לבקש מההורים ללכת לבדוק אצל רופא עור כי אז אני אצטרך לספר להם שאני די מכור לאוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אתה יכול לבקש מהוריך לראות רופא עור בגלל פצע או נגע בפין. אתה לא חייב לספר בדיוק מה אתה עושה. רק לסבר את האוזן, כל הגברים מאוננים ללא יוצא מהכלל. צריך להוריד מינון באוננות, או להשתמש בקרם המומלץ עי רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד