גוש באשך שמאל בחלק העליון

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גוש באשך שמאל בחלק העליון
    יניב
    29/06/2021

שלום שמי יניב ויש לי גוש באשך שמאל כבר שנה שלמה , הגוש ממוקם באשך השמאלי בחלקו העליון בסמוך לראש האשך , מרקם הגוש קצת קשיח קצת רך גודלו כ 1.2 סמ , לפעמים הגוש דק מאד ולפעמים טיפה יותר עבה בעצם לפעמים בגודל או במרקם שונה לפעמים לא תמיד , במהלך השנה היו מידי פעם כאבים קלים שנסבלים כאב שנמשך בין 2-3 דקות עובר וחוזר אחרי כמה שבועות ב האשך עם הגוש מרגיש יותר גדול מאשך ימין ויותר "מלא" מאשך ימין , בימים האחרונים בלוטה אחת מתחת ללסת התנפחה לי קצת כאבה מאד ולאחר יום אחד לא כאבה בכלל והנפיחות ירדה אבל עדיין מרגישה יותר גדולה מהשאר , בנוסף חלק מהגוש דבוק לאשך עצמו וחלק לא דבוק כלומר לא כל הגוש דבוק לאשך עצמו , האם יש לי סרטן אני ממש מפחד רופאים מומחים אמרו לי שזה אולי ווריקוצל או ציסטה , אשמח לעוד חוות דעת מקצועית
    1. מה לדעתכם יש לי ?
    2. לאן זה נוטה שפיר או ממאיר
    3. ומה צריך לעשות לאיזה רופא ללכת עם בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש באשך שמאל בחלק העליון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש באשך בדיקה של אורולוג

ד''ר יוסף שמואלי
    30/06/2021

שלום לך
    חייב להבדק עי אורולוג בהקדם, צילום אולטראסאונד יכול לאבחן את מרקם הגוש. אם מדובר בגידול , חייבים לכרות דחוף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתך זה שפיר או ממאיר

יניב
    30/06/2021

לדעתך זה שפיר או ממאיר מה דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו