נגע איזודנסי בכליה ולקורלציה קלינית לגסטרואנטרולוגיה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• נגע איזודנסי בכליה ולקורלציה קלינית לגסטרואנטרולוגיה
    לימור
    21/07/2021

תוצאות סיטי דרכי שתן על רקע המטוריה
    כליה שמאל, נגע איזודנסי לכליה בלשב טרם ההזרקה, נמדד כ- HU25 . לאחר הזרקה הנגע נמדד כ - HU24 .
    מייצג כנראה ציסטה קורטיקלית פשוטה.
    מעי גס, עשויים להיות באסוציאציה של OBESITY אך גם להעיד על דלקת בעבר. לקורלציה קלינית וייעוץ גסטרואנטרולוגי בהתאם.

ד"ר אני עם בטן תפוחה ועליתי לאחרונה במשקל כ-6 קילו הסיבה שאין באפשרותי לעשות ספורט או הליכה בשל תאונת דרכים עם שבר בחוליה מותנית L4 וקיבוע ע.שדרה צווארי בחוליה C5 הושתל פלטינום לפני שנה.
    כל הממצאים מראים על בעיית דלקות אולי במעיים וזה מסביר את הכאבי בטן העזים ואני לפני כריתה/צריבה ציסטוסקופית בשלפוחית שתן אחרי ציסטוסקופיה של אורולוג קבע לי ביופסיה טרם בוצע הסיטי הנל .

אבקש את עזרתך כדי שאהיה רגועה שניתן בקלות לטפל בממצאים הנל .

אודה לך אם תענה לי במייל כי לחפש שוב את העמוד הזה ולעבור על כל השאלות לא אוכל למצוא אם במידה ותוכל להשיב לי על שאלותיי.

בברכה ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה

ד''ר יוסף שמואלי
    22/07/2021

שלום לימור
    ציסטה פשוטה היא בועת מים בכליה שאיננה מזיקה ואין צורך לכל טיפול בה אם איננה גדולה. היא בטח לא גורמת לעליה במשקל.
    אינני יודע מה הסיבה לציסטוסקופיה , עליך להמשיך בירור אצל האורולוג שקבע זאת. בהקשר למעיים, עליך להתייעץ עם רופא גאסטרו . בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו