מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נגע איזודנסי בכליה ולקורלציה קלינית לגסטרואנטרולוגיהלימור21/07/2021
תוצאות סיטי דרכי שתן על רקע המטוריה
כליה שמאל, נגע איזודנסי לכליה בלשב טרם ההזרקה, נמדד כ- HU25 . לאחר הזרקה הנגע נמדד כ - HU24 .
מייצג כנראה ציסטה קורטיקלית פשוטה.
מעי גס, עשויים להיות באסוציאציה של OBESITY אך גם להעיד על דלקת בעבר. לקורלציה קלינית וייעוץ גסטרואנטרולוגי בהתאם.
ד"ר אני עם בטן תפוחה ועליתי לאחרונה במשקל כ-6 קילו הסיבה שאין באפשרותי לעשות ספורט או הליכה בשל תאונת דרכים עם שבר בחוליה מותנית L4 וקיבוע ע.שדרה צווארי בחוליה C5 הושתל פלטינום לפני שנה.
כל הממצאים מראים על בעיית דלקות אולי במעיים וזה מסביר את הכאבי בטן העזים ואני לפני כריתה/צריבה ציסטוסקופית בשלפוחית שתן אחרי ציסטוסקופיה של אורולוג קבע לי ביופסיה טרם בוצע הסיטי הנל .
אבקש את עזרתך כדי שאהיה רגועה שניתן בקלות לטפל בממצאים הנל .
אודה לך אם תענה לי במייל כי לחפש שוב את העמוד הזה ולעבור על כל השאלות לא אוכל למצוא אם במידה ותוכל להשיב לי על שאלותיי.
בברכה ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה
ד''ר יוסף שמואלי22/07/2021שלום לימור
ציסטה פשוטה היא בועת מים בכליה שאיננה מזיקה ואין צורך לכל טיפול בה אם איננה גדולה. היא בטח לא גורמת לעליה במשקל.
אינני יודע מה הסיבה לציסטוסקופיה , עליך להמשיך בירור אצל האורולוג שקבע זאת. בהקשר למעיים, עליך להתייעץ עם רופא גאסטרו . בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)