הרחבה לשאלת הציסטה באשך (שאלה קודמת)

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הרחבה לשאלת הציסטה באשך (שאלה קודמת)
    דני
    23/07/2021

דיוק יותר בשאלה- האם יתכן קשר בין הבלוטות לימפה במפשעה לבין "ציסטה פשוטה" באשך של 0.4 ס"מ? ( לא מובן לי ב- us אם זה בראש האפידידימוס או באשך עצמו)?
    * אני גם לא בטוח שזה בלוטות לימפה ( זה בבירור רפואי ,כי ב-us לא ראו שזה בלוטות לימפה נפוחות ) אבל בוודאות ישנם בלוטות נפוחות במישוש (רק לא ברור שזה לימפה). יכול להיות קשר בין ציסטה לבלוטות מסוג אחר?
    * וחשוב להדגיש שהציסטה היא שמאלית, והבלוטות הם צד ימין של המפשעה ,האם יתכן קשר בין השניים?
    * ראיתי מקורות שונים וסותרים , שציסטה יכולה להיות ביטוי לתהליך דלקתי ומקורות אחרים שאומרים שאין קשר בין תהליך דלקתי לציסטה. מה התשובה לכך ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה

ד''ר יוסף שמואלי
    23/07/2021

שלום דני
    ציסטה היא בועת נוזל צלול עטופה בקרום עדין והיא איננה קשורה כלל לזיהום או דלקת. אין קשר בין בלוטות לימפה במפשעה לציסטה באשך, האשך בשק האשכים ולא במפשעה.
    אני ממליץ להיבדק עי רופא כירורג בהקשר לבלוטות במפשעה ועי רופא אורולוג בנוגע לאשכים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו