טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דיוק יותר בשאלה- האם יתכן קשר בין הבלוטות לימפה במפשעה לבין "ציסטה פשוטה" באשך של 0.4 ס"מ? ( לא מובן לי ב- us אם זה בראש האפידידימוס או באשך עצמו)? * אני גם לא בטוח שזה בלוטות לימפה ( זה בבירור רפואי ,כי ב-us לא ראו שזה בלוטות לימפה נפוחות ) אבל בוודאות ישנם בלוטות נפוחות במישוש (רק לא ברור שזה לימפה). יכול להיות קשר בין ציסטה לבלוטות מסוג אחר? * וחשוב להדגיש שהציסטה היא שמאלית, והבלוטות הם צד ימין של המפשעה ,האם יתכן קשר בין השניים? * ראיתי מקורות שונים וסותרים , שציסטה יכולה להיות ביטוי לתהליך דלקתי ומקורות אחרים שאומרים שאין קשר בין תהליך דלקתי לציסטה. מה התשובה לכך ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דני ציסטה היא בועת נוזל צלול עטופה בקרום עדין והיא איננה קשורה כלל לזיהום או דלקת. אין קשר בין בלוטות לימפה במפשעה לציסטה באשך, האשך בשק האשכים ולא במפשעה. אני ממליץ להיבדק עי רופא כירורג בהקשר לבלוטות במפשעה ועי רופא אורולוג בנוגע לאשכים בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד