ציסטה באשך.....

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ציסטה באשך.....
    קובי
    30/07/2021

שלום וברכה, עשיתי בדיקת us ונמצא אצלי "ציסטה פשוטה" בראש האפדידימיס בגודל 0.4 ס"מ.הרופא אמר שזה לא מסוכן והיא שפירה לחלוטין ,ורק אם היא גדלה ומפריעה אז לעשות שוב us.
    אני שואל למה יש צורך לעשות שוב us (במידה והיא גדלה ומפריעה) האם יש מצב שהציסטה יכולה להפוך למסוכנת, סרטנית?
    ושאלה נוספת (בין אם היא גדלה ובין אם לא),האם נדרש בכלל מעקב אחרי "הציסטה הפשוטה"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה באשך.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה, דורש מעקב לסביבת האשך ודרכי הזרע

ד''ר יוסף שמואלי
    08/08/2021

שלום קובי
    אכן ציסטה פשוטה איננה דורשת טיפול ואיננה מזיקה.
    אולם, יש מקום למעקב לברר שאיננה גדלה מאד ואיננה מפריעה לסביבת האשך ודרכי הזרע
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהן ההשלכות והאם יכול לגרום לעקרות

קובי
    08/08/2021

אז מה האינדיקציה שלי לבירור ,אם היא גדלה? האם כל שנה לעשות us? או רק אם אני מרגיש שהיא ממש מפריעה לי?
    ואם היא באמת גדלה, אך אינה מפריעה לי, האם זה דורש טיפול בכלל?
    ומה ההשלכות לכך אם היא מפריעה לסביבת האשך ודרכי הזרע? האם זה יכול לגרום לעקרות חלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו