מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים עוצמתיים מאוד לאחר שפיכהבני08/08/2021
היי, אני כבר כשנתיים חווה כאבים לאחר שפיכה, הכאבים לא תמיד מופיעים הם באים וחוזרים, אבל כשהם מגיעים הם עוצמתיים מאוד עד כדי כך שאיני מצליח אפילו ללכת לישון לאחר מכן..
הייתי אצל אורלוגים נתנו לי לעשות לעשות בדיקת שתן למחלות מין ובדיקת זרע את הבדיקת זרע עשיתי (אשמח להבין את התוצאות שאציין בהמשך) אך את הבדיקת שתן, אם להיות כנה אני מפחד לעשות (אני מפחד שיתגלו מחלות מין).
בבדיקת הזרע נמצא:
LEUCOCYTES ו GARDENER.VAGINALIS
ההייתי מאוחר יותר אצל רופאת עור שראתה את הממצאים ואף הדגישה לאורולוג לבדוק דלקת אך ללא התייחסות מצידו (כתבה PROSTATITIS CHRONIC SUSP)/
השאלה שלי מה הממצאים הללו אומרים בהתאם למה שכתבתי, ומה ניתן עוד לעשות בכדי לנסות להקל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בשפיכה, לבצע תרבית שתן וזרע
ד''ר יוסף שמואלי08/08/2021שלום בני
אכן מדובר בזיהום , כנראה כרוני , של הערמונית ודרכי הזרע. חייבים לבצע בדיקות תרבית שוב לשתן, תרבית זרע ושתן ל- std . כנראה שעברת חלק מהבדיקות ואם צמח חיידק. חשוב לטפל בו אנטיביוטית
טיפול ספציפי לרגישות של המחולל לאנטיביוטיקה . להדגיש, הטיפול חייב להיות ממושך, מספר שבועות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הכרח לבדיקת השתן למחלות המין
בני09/08/2021אשמח לדעת האם יש הכרח לבדיקת השתן למחלות מין או שיש אפשרות לבדוק שוב בתרבית זרע ולהסיק לגבי הזיהום? (שוב מודע לבעיה הפסיכולוגית של ההימנעות).
בנוסף, אשמח לדעת אם יש אפשרות כזו לקבוע אליך תור, דרך כללית מושלם? ואם כן איפה אתם ממוקמים בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)