מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האורולוג קובע תמיד פתרון ויאגרה.חיים20/08/2021
שלום .הבדיקות דם שלי תקינות כולל ערמונית אין לי סכרת שום מחלות לא שמן בריא לא מעשן לא אלכוהול לא סמים אוכל מעט עושה הליכות .אני בגיל 63 אין זיקפה בכלל .מה החוכמה לקחת ויאגרה.מה אין משהו אחר ללא ויאגרה .אני יכול לקחת ויאגרה וזהו .אז בשביל מה אני הולך לאורולוג .עם הוא לא יכול לדעת למה אין זיקפה.אני מחכה בתור חודש וחצי לאורולוג בסוף הוא אומר לי ויאגרה .אז בשביל מה צריך אורולוג?האם אני צריך לבטל את התור לאורולוג שהזמנתי לעוד חודש כי אני בטוח שהוא יגיד לי ויאגרה.אז למה לי לשלם לרופא ולהפסיד זמן וכסף על תשובת האורולוג שלא עוזרת בכלל ולשם מה אני צריך אורולוג.לא חבל על הזמן שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורולוג
ד''ר יוסף שמואלי22/08/2021שלום חיים
עם גישה שלילית אכן אין טעם לפנות לרופא מומחה וכדאי שתבטל את הפגישה.
לרופא מומחה הולכים לנסות להגיע לאבחנה לבעיה וטיפול בהתאם. בגדול הבירור כולל ניסיון להבדיל בין הפרעה גופנית או פסיכוגנית, שלילת הפרעה בהורמונים האחראים על הזקפה או החשק המיני , שלילת טרום סוכרת או הפרעות אחרות., וטיפול בהתאם, יתכן אפילו טיפול בכדורים כמו ויאגרה, זריקות , מכשירים , יעוץ סקסולוגי או טיפולים נוספים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)