האורולוג קובע תמיד פתרון ויאגרה.

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• האורולוג קובע תמיד פתרון ויאגרה.
    חיים
    20/08/2021

שלום .הבדיקות דם שלי תקינות כולל ערמונית אין לי סכרת שום מחלות לא שמן בריא לא מעשן לא אלכוהול לא סמים אוכל מעט עושה הליכות .אני בגיל 63 אין זיקפה בכלל .מה החוכמה לקחת ויאגרה.מה אין משהו אחר ללא ויאגרה .אני יכול לקחת ויאגרה וזהו .אז בשביל מה אני הולך לאורולוג .עם הוא לא יכול לדעת למה אין זיקפה.אני מחכה בתור חודש וחצי לאורולוג בסוף הוא אומר לי ויאגרה .אז בשביל מה צריך אורולוג?האם אני צריך לבטל את התור לאורולוג שהזמנתי לעוד חודש כי אני בטוח שהוא יגיד לי ויאגרה.אז למה לי לשלם לרופא ולהפסיד זמן וכסף על תשובת האורולוג שלא עוזרת בכלל ולשם מה אני צריך אורולוג.לא חבל על הזמן שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורולוג

ד''ר יוסף שמואלי
    22/08/2021

שלום חיים
    עם גישה שלילית אכן אין טעם לפנות לרופא מומחה וכדאי שתבטל את הפגישה.
    לרופא מומחה הולכים לנסות להגיע לאבחנה לבעיה וטיפול בהתאם. בגדול הבירור כולל ניסיון להבדיל בין הפרעה גופנית או פסיכוגנית, שלילת הפרעה בהורמונים האחראים על הזקפה או החשק המיני , שלילת טרום סוכרת או הפרעות אחרות., וטיפול בהתאם, יתכן אפילו טיפול בכדורים כמו ויאגרה, זריקות , מכשירים , יעוץ סקסולוגי או טיפולים נוספים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו