מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקפה חלשה מזה כחודשייםניב25/09/2021
מזה כחודשיים באופן פתאומי לאחר ארוע משפחתי איבדתי את היכולת לזקפה טבעית גם לפני מתן שתן, הייתה לי לרוב כזו..
לגבי זקפה לסקס, היא חזרה לי אחרי שבועיים, אך היא די חלשה ולא מחזיקה. אני מצליח לגמור עם זקפה לא חזקה.
שאלתי האם עצם זה שנעלמה לי הזקפה כשהשלפוחית הייתה מלאה, זה פרמננטי?
בדיקות תקינות בכל המישורים, מעט כולסטרול גבוה.
מה עליי לבדוק?
אורולוג הפנה אותי לכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לבדוק אם ההפרעה היא פסיכוגנית או גופנית
ד''ר יוסף שמואלי25/09/2021שלום ניב
עקב הסיפור שההפרעה הופיעה לאחר אירוע משפחתי, צריך לברר אם ההפרעה היא פסיכוגנית או גופנית. אם קיימות זקפות לילה מלאות או כאשר אינך צריך אותן, זה מרמז על בעיה פסיכוגנית.
עליך לעבור בירור אצל אורולוג , אולי גם מבחן זקפות לילה [NPT].
אם ההפרעה פסיכוגנית, צריך טיפול עי סקסולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה חלשה מזה כחודשיים
ניב25/09/2021בארוע המשפחתי שתיתי המון אלכוהול והגב היה תפוס לי מעט, ויום לפני סיימתי צום ארוך עם כאבי ראש.. רק שנראה לי שהגוף עבר טראומה.
האורולוג אמר לי לקחת כדורי ויאגרה.. לדעתו זה פסיכוגני
אבל יש לי זקפה, אני חושב על נשים, הבעיה שהאיבר לא מזדקר באופן מלא וחזק.. משהו שלא קרה לי.. מה גם שזה באוננות אז לא מופעל עליי לחץ ביצועי...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 44 בדיקות טסטוסטרון ופרולקטין תקינות
ניב25/09/2021בדיקות טסטורון ופרולקטין תקינות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)