עקצוצים בקצה הפין לאחר שגמרתי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עקצוצים בקצה הפין לאחר שגמרתי
    אמיר
    06/01/2022

שלום דוקטור. לפני כשבועיים מיד לאחר שגמרתי הרגשתי עקצוצים בקצה הפין. הייתי בטוח שזה שטויות ושזה יעבור אבל אחרי שראיתי שזה נמשך 3 ימים ושאני ממש סובל הלכתי לאורולגית. היא לא הסתכלה על האיבר וישר נתנה לי הפנייה לבדיקת שתן למחלות מין ואמרה שאם יוצא שם שלילי זה כנראה סתם חיידק ושזה יעבור. שאלתי אותה לגבי דלקת בערמונית והיא אמרה שאין סיכוי. עשיתי את הבדיקה ויצא שלילי בהכל. הכאב פחת ונעלם כמעט לחלוטין אחרי כמה ימים אך מאתמול חזר ועכשיו כואב ממש לעיתים גם שאני עושה פיפי (מה שלא היה ממקודם). מלבד העקצוצים בקצה הפין אין לי שום כאב אחר.
    בנוסף יש לציין שלפני כחודש קרה לי פעמיים שכאבו לי מאוד האשכים לאחר קיום יחסי מין. כאב שעבר לאחר שעה שעתיים (ומאז זה לא כאב לי שוב)
    הגיוני שזה באמת סתם חיידק שיעבור? מה עוד ניתן לעשות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרך הנכונה היא תרביות שתן ובדיקת שתן לSTD

ד''ר יוסף שמואלי
    10/01/2022

שלום אמיר
    במקום הראשון, יש אכן לשלול זיהום בדרכי השתן והמין.
    הדרך הנכונה היא תרביות שתן בדיקת שתן ל std ותרבית זרע. לא תמיד מצליחים לבודד את המחולל. כאשר מוצאים מחולל, ניתן להתאים אנטיביוטיקה ספציפית
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו