מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עקצוצים בקצה הפין לאחר שגמרתיאמיר06/01/2022
שלום דוקטור. לפני כשבועיים מיד לאחר שגמרתי הרגשתי עקצוצים בקצה הפין. הייתי בטוח שזה שטויות ושזה יעבור אבל אחרי שראיתי שזה נמשך 3 ימים ושאני ממש סובל הלכתי לאורולגית. היא לא הסתכלה על האיבר וישר נתנה לי הפנייה לבדיקת שתן למחלות מין ואמרה שאם יוצא שם שלילי זה כנראה סתם חיידק ושזה יעבור. שאלתי אותה לגבי דלקת בערמונית והיא אמרה שאין סיכוי. עשיתי את הבדיקה ויצא שלילי בהכל. הכאב פחת ונעלם כמעט לחלוטין אחרי כמה ימים אך מאתמול חזר ועכשיו כואב ממש לעיתים גם שאני עושה פיפי (מה שלא היה ממקודם). מלבד העקצוצים בקצה הפין אין לי שום כאב אחר.
בנוסף יש לציין שלפני כחודש קרה לי פעמיים שכאבו לי מאוד האשכים לאחר קיום יחסי מין. כאב שעבר לאחר שעה שעתיים (ומאז זה לא כאב לי שוב)
הגיוני שזה באמת סתם חיידק שיעבור? מה עוד ניתן לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדרך הנכונה היא תרביות שתן ובדיקת שתן לSTD
ד''ר יוסף שמואלי10/01/2022שלום אמיר
במקום הראשון, יש אכן לשלול זיהום בדרכי השתן והמין.
הדרך הנכונה היא תרביות שתן בדיקת שתן ל std ותרבית זרע. לא תמיד מצליחים לבודד את המחולל. כאשר מוצאים מחולל, ניתן להתאים אנטיביוטיקה ספציפית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)