זיקפה חלשה מאוד אז כיצד ניתן לטפל

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זיקפה חלשה מאוד אז כיצד ניתן לטפל
    יהודה
    09/01/2022

שלום, אני בן 78 כל חיי הייתי אדם מאוד מיני לפני כשנתיים חויתי פתאום ללא סיבה עקמת קלה של הפין ומאז הייתה לי זיקפה מאוד חלשה העקמת נעלמה אבל הזיקפה נשארה נמוכה מאוד עד שאיני יכול לבצע חדירה,
    לפמי כשנתיים הייתי אצל רופא מין בבית חולים איכילוב שקבע שאין ממצא חריג פרט לשבר ישן בפין,
    יש לציין שויאגרה לא עוזרת לי וגם זריקה בפין שביצעתי לא ממש גרם לזיקפה, אז מה קורה לי בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות שיש איזו סתימה בוריד שמוביל את הדם לפין

יהודה
    10/01/2022

הרופא שהוא אורולוג ששלח אותי לבדיקה אגב זה היה בבית מחולים וולפסון ולא באיכילוב כפי שכתבתי אמר לי שאין מה לעשות ושזה הגיל שלי והיציע לי תותב שזה מפחיד ולא בא בחשבון,
    שאלה. האם יכול להיות שיש איזו סתימה בוריד שמוביל את הדם לפין ואפשר לצנטר כמו שעושים בלב או ברגליים,
    אני מאוד מתוסכל מהמצב באוננות או במציצה יש זיקפה חלשה שלא מספיקה לחדירה שיורדת מיד לאחר מכן
    בבקשה עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הכדורים אינם מסייעים אז השלב הבא הוא הזרקות

ד''ר יוסף שמואלי
    10/01/2022

שלום יהודה
    אם הכדורים אינם מסייעים, השלב הבא הוא להציע הזרקות או מכשיר ואקום
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו