סיאליס בגלל אין אונות בגלל תרופה ללחץ דם

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סיאליס בגלל אין אונות בגלל תרופה ללחץ דם
    טל
    26/02/2022

שלום וברכה ,
    אני לוקח ביום 1 מכל כדור מהבאים:
    XIGDUE XR 5/1000
    בזפיברט 400
    סימבקסון 29
    לרקאנפריל 10/10
    ולא הצלחתי להגיע לזקפה בכלל ( גם כשיש גירוי ) עד השבוע. רמות טוסטסטרון טובות בבדיקת דם.
    מציין שסוכרת רק לאחרונה התגלתה בבדיקה של H1BA 6.5.לפני שנה הבדיקה היתה גבולית 6.3
    לחץ דם תקין בבדיקות ונוטל בגלל היסטוריה משפחתית של בעיות לב .לפני כשבועיים הייתי אצל האורולוג .הוא אמר שאין לי בעיה פיזית או אין אונות על רקע נפשי אלא מה שגורם לאין אונות זה הכדור ללחץ הדם .הוא נתן לי סיאליס במינון 20 מג.הכדור בשימוש הראשון עזר חלקית (לאחר נטילת התרופה היתה זקפה אך לא ב 100 אחוז- בערך 80 אחוז וכ 12 שעות אחרי זה הכדור כבר לא הועיל. אני בן 53 כך שלא מוכן לוותר על חיי מין תקינים.רציתי לשאול האם יש אופציה להעלות את המינון של הסיאליס?
    כמובן שבגלל שיש לי בת זוג והכדור הזה הוא אמור להועיל ל 36 שעות והוא עובד רק כשיש גירוי הוא מבחינתי הטוב ביותר למצבי .או אם יש עצה אחרת אשמח לשמוע( האם אולי כדאי להחליף את הכדור של לחץ הדם למשהו אחר וכו.תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לעבור בירור קצר אצל אורולוג

ד''ר יוסף שמואלי
    26/02/2022

שלום לך
    צריך לעבור בירור קצר אצל אורולוג, כנראה שהפרעה יותר קשה ויש מקום לטיפולים כמו הזרקות מכשיר ואקום וניתוח אם דבר לא מסייע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו