מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוטראסאונד אשך והנחיותמומי21/03/2022
היי, אני בן 25 בריא הייתי במיון היים בעקבות כאבים באשך ימין נבדקתי ע"י אורולוג ועשיתי אולטראסאונד
נמסר לי כך אשך ימין- הודגם מיקרוקלציפיקאט בודד
בראש האפידידימוס נודגמו 2 ציסטות בקוטר עד כ 0.4 - סמ
לא הודגם הידרוצלה
הודגם וריקוצלה יחסית קטן עם הרחבת ורידים עד 0.3 סמ וסימני רפלוקס בחלקם.
האורולג מסר לי רק שיש לי ציסטה קטן וזה לא מסוכן רק מעקב עוד מס' חודשים
ובדף אני רואה שרשום 2 בגודל עד 0.4 וגם למעלה רשום הידגם מיקרוקלציפיקאט באשך בודד אז מה בסהכ לא הבנתי...
רציתי לדעת האם זה מסוכן הציסטות? זה פוגע בפוריות?
ולגבי הוריקוצלה עם ההרחבת ורידים הוא לא אמר לי גם אבל רשום פה בדף ורציתי לדעת מה זה אומר?
זה מסוכן? זה פוגע בפוריות?
האם מומלץ מבחינת המשך תהליך להיות רק במעקב כפי שהמליץ האורולוג או להמשיך לבדיקות נוספות לשם הרצון והשקט הנפשי שלי ושל אשתי לתהליך להריון
תודה מראש דוקטור פשוט נותרתי עם הרבה שאלות ודברים שגיליתי הדף שהאורולוג לא אמר לי הוא אמר רק ציסטה קטנה מאוד באשך לא מסוכן מעקב וזהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשכים
ד''ר יוסף שמואלי21/03/2022שלום לך
הרבה שאלות והיריעה כאן קצרה. בגדול, ציסטות הן בועות נוזל ואינן מסוכנות. מיקרוקלציפיקציה היא הסתיידות כעין פרור קטן של אבן, לא מסוכן בדרך כלל. לגבי וריקוצל, צריך בירור פוריות כולל בדיקות זרע. פנה שוב לאורולוג, רשום לך את השאלות ותקבל תשובות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)