אבנים בכליות במשך יותר משנה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אבנים בכליות במשך יותר משנה
    אביב זלוטניק
    25/04/2022

שלום דר'
    מדי כמה חודשים יש לי התקפה של אבנים בכליות. זה מתבטא בשתן בדם, בכאבים עזים ואולי הכי חמור - רצון תמידי להשתין, כשאין בעצם מה להשתין.
    עשיתי פעם אחת שיקוף ולא מצאו אבנים.
    במקרים של התקפות כאלה אני ממלא את עצמי בכדורי שינה ע"מ שלא לעבור את ההתקפה הזו כי הרצון התמידי להשתין הוא בלתי נסבל.
    אני רוצה עצה, מה לעשות באותו הזמן שאני מקבל את ההתקף וכל הזמן יש לי דחף להשתין ויוצא דם מהשתן? האם יש אפשרות בו-בזמן לעשות שיקוף ולפוצץ את האבן?
    ואם אי אפשר בו בזמן, מה ההמצלות שאתה ממליץ לי חוץ מלשתות הרבה מים ולקחת כדורי שינה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אבני כליות ידועים כעזים מאוד

ד''ר יוסף שמואלי
    25/04/2022

שלום אביב
    כאבי אבני כליות ידועים כעזים מאד. העצה הטובה ביותר שלי, היא, מניעת היווצרות אבנים בעתיד., להיות במעקב מרפאת אבנים ולבצע בדיקות תקופתיות. ההמלצה החשובה יותר, היא, לפנות למרפאה מטבולית לברור סוג האבנים ומאיזה חומרים הן מורכבות וכיצד לקבל טיפול למנוע את חזרתן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו