שינויים במערכת המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שינויים במערכת המין
    הראל
    29/04/2022

שלום
    אני בן 25, רציתי לשאול על שינוי שהתרחש אצלי בזמן האחרון בקשר לאוננות; בעבר רק מגירוי מחשבתי הייתי מגיע למצב של שפיכת זרע ללא שום חיכוך ומגע כלשהו עם הפין, וכיום כשאני מגיע למצב של זיקפה אז אני לא מצליח לשפוך אם אני לא יוצר איזה חיכוך כלשהו. ובאופן כללי אני חש לאחרונה חלק ניכר מהזמן מתח משמעותי באזור של הבטן התחתונה מעל הפין.
    ברצוני לשאול:
    א. מה הסיבה שיכולה להיות לשינוי הנ"ל? היתה פעם אחת שהייתי קרוב לשפיכה ללא שום מגע אבל התאפקתי ועצרתי את עצמי ולא נתתי לעצמי לשפוך. האם יתכן שזה הגורם?
    ב. האם השינוי הזה מעיד על איזה שהיא בעיה?
    ג. איך אפשר לחזור למצב שהיה פעם כפי שתיארתי, ואיך אפשר לשחרר את המתח הזה שאני חש באזור?
    ד. באופן כללי, האם התאפקות משפיכת זרע במצב של עוררות מינית חזקה יכול ליצור איזשהו נזק?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים במערכת המין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סיבה לבעיה גופנית בגילך

ד''ר יוסף שמואלי
    06/05/2022

שלום הראל
    יתכן והיה לך גירוי יתר, מוגזם והגעת לאורגזמה ללא מגע. בד"כ , הנורמה היא כפי שאתה מתאר כעת
    אין סיבה לבעיה גופנית בגילך, נראה לי שאתה מקדיש תשומת לב רבה מידי לנושא
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו