טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 24 ונשוי כבר שנתיים, עדיין אין לנו ילדים ואני חושב שזה בגלל שמאז שהתחתנו עדיין לא הגשתי שפיכה טובה. השפיכות שלי עם אישתי הם לרוב שפריצים קטנים ממש שנמשכים הרבה מאד זמן והזקפה לא יורדת כמעט אחריהם. (רק בלילות ״רטובים״ אני מרגיש איך השפיכה באמת אמורה להיות, רצף ארוך של השפרצות חזקות של זרע.) הזקפה עצמה היא בסדר גמור רק כשאני לוקח כדור, בלי כדור היא לא משהו.
אציין שהלכתי לאורולוג ונתן לי ויאגרה אבל זה שיפר לי את הזיקפה אך לא הועיל, ואפילו גרע (!) לשפיכה עצמה. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני מפחד שלא אוכל להביא ילדים עם אישתי בגלל זה, הלחץ הזה לבדו גורם שלא יהיה זקפה בכלל…
(לא מאונן מטעמים דתיים.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אלי יש מקום לצע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי לשלול בעיה בציר ההורמונלי. ממליץ על שתי בדיקות זרע לבדיקת איכותו. לשלול חסימה במובילי הזרע. בדיקת אשכים עי אורולוג ולפי הצורך בסונר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד