אשך בעיה אשמח לאבחון עד כמה שאפשר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אשך בעיה אשמח לאבחון עד כמה שאפשר
    הילאי
    30/05/2022

שלום שמי הילאי כיתה י ויש לי גוש כמו שקיק באשך השמאלי קרוב ליותרת האשך באזור העליון , הגוש/שקיק נמצא שם כבר מסוף כיתה ח והוא לא כואב ואני יכול להזיז אותו , הוא דבוק לאשך אך אני יכול לסובב אותו קצת שתי האשכים מרגישים באותו המרקם בשתי הצדדים של שק האשכים אני מרגיש כמו תולעים אפשר להגיד אבל אני לא יודע עם זה קשור לנושא , הגוש בגודל יחסית קטן חצי ציפורן הגוש/שקיק לא כואב ואיך תסמינים לאורך כל התקופה כמו כאבי גב , קשיי נשימה או בצקות אני מרגיש נורמלי לחלוטין , אך עם זאת אני חושש שמדובר במשהו רציני אשמח להודעה לפי דעתך ד"ק מה יש לי לפי השערה ראשונית אני דיי בלחץ אשמח לתשובה מפורטת . לאן זה נוטה שפיר/ממאיר
    תודה יום נעים
    שאלתי כבר כמה מומחים והם אמרו שכנראה לא מדובר במשהו רציני ואולי זה וריקוצל או סתם משהו בנוסף בימים האחרונים לפעמים אני מרגיש סוג של כאב קטנטן מהאשך שמקרין למפשעה לא משהו רציני אבל קצת מציק לי
    אשמח שתענה ותנסה לעזור לי ולאבחן אותי בברכה : הילאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנה לרופא אורולוג לבדיקה

ד''ר יוסף שמואלי
    31/05/2022

שלום לך הילאי
    אתה לא צריך להעלות השערות ואבחנות, פנה לרופא אורולוג לבדיקה לצילום אולטרהסאונד ותקבל אבחנה ולפי הצורך טיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו