זקפה חלשה בגיל 45-46

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זקפה חלשה בגיל 45-46
    עידו
    13/06/2022

שלום ד"ר שמואלי,
    אני בן 46. בשנה האחרונה הופיעו לי בעיות בזקפה. קודם הייתה לי זקפה חזקה מאוד. אני לא סובל ממחלות רקע שידועות לי, או השמנה וכו'. יש לציין שאני רווק. זה קרה לי בסקס פעמיים רצוף עם פרטנריות שונות. גם באוננות אני מגיע למקסימום חצי זקפה, כלומר זה לא נובע מחרדה מהדבר האמיתי. למעשה הפסקתי לעשות סקס כבר חודשים רבים בעקבות מה שקרה. מצד שני, ישנם מצבים שאני מגיע לזקפה מלאה באוננות (כשאני מפנטז על פרטנרית מסויימת שהייתה לי ,בעבר). זה כאילו שאני צריך גירוי מחשבתי חזק יותר כדי להגיע לזיקפה. גירוי בינוני לא מביא אותי לזקפה. מה שכן, אני יכול להגיע לזקפה גם בלי לגעת באיבר כלל, במידה והסיטואציה מגרה אותי במיוחד. הבעיה שאני לא יכול להסתמך על זה בסקס, ולכן אני נמנע. בפעמיים האחרונות שאוננתי בשבוע האחרון גם נוספה בעיה חדשה. פתאום גם כמעט לא יצא זרע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה חלשה בגיל 45-46

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על פי הסיפור ההפרעה איננה על רקע גופני

ד''ר יוסף שמואלי
    13/06/2022

שלום לך עידו
    על פי הסיפור, ההפרעה איננה על רקע גופני,אחרת לא היו זקפות כלל. ממליץ לבצע בדיקת דם להורמונים טסטסטרון ופרולקטין וכן בדיקת דם להמוגלובין A1c. אם הבדיקות תקינות,פנה לטיפול אצל סקסולוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו