וריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה
    אבי
    21/06/2008

בבדיקת US אשכים ובבדיקה "עי אורולוג התגלה לי וריקוצלה מינימלי משמאל עם היפוך של כיוון הזרימה. כמו כן במבחן מאמץ נשימתי קוטר מירבי של הוריד בולסלוה עד 0.33 ס"מ.

בדיקת דופלר - זרימת דם עורקית בשני האשכים. (האם זה לא סותר את זה שיש לי כיוון בהיפוך הזרימה ? )

השאלה שלי היא האם וריקוצלה נגרמה לי ממשהו ? כי בעבר עשו לי US ולא גילו את זה.
    אם כן ממה זה נגרם וממה עליי להמנע כדי לא להחמיר את זה ?

נאמר לי שכרגע הוריקוצלה שיש לי לא משמעותית ולא יכולה לפגום לי בזרם , אך לחזור על US שוב עוד חצי שנה. אני לא רוצה לעשות דברים שיחמירו תמצב

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבי

ד''ר נחום זילבר
    22/06/2008

זהו וריקוצלה מינימאלי. אין סתירה בין הבדיקות.
    אין אפשרות למנוע או להחמיר וריקוצלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי , והאם

אבי
    22/06/2008

זה נכון מה שאמרו לי שוריקוצלה מינימלית כמו שיש לי היא נפוצה (לי האורולוג אמר שיש את זה לכשליש מהגברים בעולם) ושהיא לא יכולה לפגום בזרע ?

תודה שוב

נ.ב - מוזר שאתה אומר שהיא לא יכולה להחמיר. אם ככה למה אמרו לי לחזור על ה US שוב עוד חצי שנה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו