מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי אונות גיל 23אורי24/06/2022
בן 23, מגיל 13 התחלתי לאונן ומגיל 15 זה נהיה התמכרות שת ממש שבשיא שלה (שנמשך בערך 3-4 שנים אוננתי קרוב ל 15 פעמים ביום מה שגרם גם לשיפשוף על איבר המין שנשאר עד היום, כיום אני מאונן 4-6 פעמים ביום ולא מצליח להפסיק אבל לאחרונה (שנה- שנה וחצי) קשה לי להגיע לזיקפה ולשמור עליה תקינה לאורך יותר מ2 דק וכשאני כן מגיע אני ישר גומר, וזה ממש מכניס אותי לחרדות ודיכאון, חשוב לציין שאני בן אדם מאוד לחוץ על הכל והבנתי שיש קשר אבל אני לא יודע, אשמח לדעת אם יש טיפים איך להחזיר את הזקפה לחזקה והאם יש בדיקות שאני צריך לעשות,
בדיקות הורמונים שבוצעו מס פעמים יצא:
טסטוסטרון טוטאל: 8.4 (גבול עליון היה 7.5 בקירוב*)
LH: 3.6 (טווח תחתון:1.5)
FSH: 3.5 (טווח תחתון1.4)
טסטוסטרון חופשי: 5.45 (גבול עליון 4.3)
טסטוסטרון חופשי:
פרולקטין: 19
אסטרוגן: 41.60 (טווח עליון עד 50)
כולסטרול טוטאל: 119
טריגליצרידים: 45
כולסטרול HDL: 50
TSH: 4
T3: 3.9
T4: 0.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוננות איננה פוגעת בזקפה
ד''ר יוסף שמואלי24/06/2022שלום אורי
אוננות איננה פוגעת בזקפה. לפי התיאור עליך לפנות לסקסולוג לטיפול בחרדת בחצוע ככל הנראה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)