טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, בעלי ואני מנסים להיכנס להריון שנה ו8 חודשים. (אני בת 24 והוא בן 28) בעלי עשה 2 בדיקות זרע - בתוצאות כתוב שאין תאי זרע. לאחר מכן עשה אולטראסאונד- הדגם ויריקוצלה דו צדדי רוחב ורידים 3 מ"מ תוצאה בדיקות דם הורמונליות: Lh- 5.0 Fsh- 10.56 Proloactin- 21.74 יש לציין שהוא עשה את הבדיקות שעה אחת לאחר שקם. Testosterone- 2.68 PSA- 1.38 האם לדעתכן יש בעיה הורמונלית? Fsh תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד