זרם שתן מאוד איטי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זרם שתן מאוד איטי
    גלעד
    18/07/2022

שלום
    אני בן 47
    לפני 15 שנה ניתוח אפנדציטיס ולאחר שהתעוררתי משום מה הופיעה עצירת שתן ממושכת. לאחר לא מעט שעות עשו לי קטטר והיה 1.8 !! ליטר שתן.
    מאז כבר 15 שנה יש לי זרם שתן איטי יותר שהלך וירד בהדרגה. לפני 8 שנים היה 10 מל לשניה ממוצע
    ובשנים האחרונות זרם ממוצע 6 מל לשניה וזרם שיא 8 מל לשניה.  
    הבעיה היא יותר בלילה. מקפיד לא לשתות 3 שעות לפני השינה ולמרות זאת מתעורר באמצע הלילה להשתין ( משתין בישיבה ) ובלילה הזרם הרבה יותר כמעט טפטוף.
    בדיקת PSA תקינה. ערמונית בגודל תקין ב US ו CT לפני 3 שנים. אציין גם הסטוריה של דלקת כרונית בערמונית לא חיידקי. 
    אשמח להכוונה
    1. למה בלילה הזרם יותר איטי?
    2. האם עלול להתפתח בלילה עצירת שתן? אם כן האם יש איזה כדור שאפשר להחזיק בבית שיכול לעזור במצב שפתאום עצירת שתן?
    3. האם אומניק יכול לעזור מיידית במצב כזה ולשחרר השתנה כך שבמצב כזה לא אצטרך קטטר חירום ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרם שתן מאוד איטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההפרעות שאתה מתאר אינן אופייניות לגילך

ד''ר יוסף שמואלי
    18/07/2022

שלום גלעד
    ההפרעות שאתה מתאר אינן אופיניות לגילך .אתה חייב לעבור בירור מקיף יותר כדי להגיע לאבחנה יותר מדויקת. אני ממליץ לעבור את הבדיקות הבאות : ct בטן ואגן, ציסטוסקופחה ובדיקה אורודינמית. עליך לפנות לאורולוג המתמחה בנאורואורולוגיה או בשם החדש אורולוגיה תפקודית.הטיפול בהתאם לתוצאות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו