בעיות זקפה בגיל 29

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה בגיל 29
    אנונימי
    26/07/2022

שלום רב.
    פונה בעקבות מצוקה וחוסר אונים, בן 29, בריא, פעיל גופנית, מעשן "קל".

לפני שלושה חודשים בערך לאחר מגע מיני "טראומטי" (סקס לא מהנה) התעוררה אצלי בעיית זקפה, בכל אוננות הזקפה חלשה וכבר לא "כמו פעם" כמו כן גם התחושה בחשק המיני, אין זקפת בוקר ואם יש היא מאוד מאוד חלשה. פניתי פעמיים לאורולוג שטען לדעתו שזה פסיכוגני, הפנה אותי לבדיקות הורמונליות שנמצאו תקינות, ואמר לי "לא לחשוב על זה".
    אני מאוד מפוחד, לא הייתה לי זקפה נורמלית אפילו פעם אחת עד לפני שלושה חודשים, אני נמנע מלקיים יחסים ובכל אוננות אני מרגיש את הקושי. האם באמת מדובר בבעיה פסיכוגנית ואיך ניתן לטפל בה ללא כדורים? או שמא כן יש בעיה פיזיולוגית שצריך לאבחן.

נ.ב לפני שלושה חודשים צרכתי בכמות מופרזת אלכוהול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה בגיל 29

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכדי להבדיל הפרעה גופנית מפסיכוגנית יש לקבל

ד''ר יוסף שמואלי
    06/09/2022

שלום לך אנונימי
    בכדי להבדיל הפרעה גופנית מפסיכוגנית , יש לקבל הפניה מאורולוג לבדיקות דם להורמונים, סוכרת סמויה ובדיקת זקפות לילה בעת שינה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצעתי בדיקה ויצאה תקינה

אנונימי
    13/09/2022

ביצעתי בדיקה, יצאה תקינה. וגם בדיקות כלליות, יצאו תקינות.
    צירפתי תמונה ההודעה הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו