הפניה לתל השומר לטיפולים בגלי הלם

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הפניה לתל השומר לטיפולים בגלי הלם
    טל
    10/09/2022

יש לי אימפוטנציה, ואני רוצה לקבל הפניה לטיפול בגלי הלם בתל השומר כי אני בקופת חולים כללית ואין בקופת חולים כללית טיפול בגלי הלם (בבתי החולים של קופת חולים כללית אין טיפול בגלי הלם לאימפוטנציה).
    קופת חולים מסרבת כי תל השומר הוא בית חולים ממשלתי שמשרת את המטופלים של קופת חולים מכבי, ואין לקופת חולים כללית הסדר עם בית חולים תל השומר.
    לכן, ברצוני להגיש תביעה ייצוגית נגד קופת חולים כללית, למרות שיועצים משפטיים של משרד הבריאות אמרו לי שרופא של קופת חולים כללית חייב היה לתת לי המלצה לטיפול בגלי הלם לאימפוטנציה.
    השאלה שלי האם זה אפשרי לעבור רופא אורולוג לרופא אורולוג אחר, ואז על סמך הרופא האורולוג החדש לתבוע את האורולוג הקודם על רשלנות רפואית שלא נתן המלצה לגלי הלם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי הלם

ד''ר יוסף שמואלי
    01/10/2022

שלום לךטל
    הטיפול הזה איננו שגרתי, תוצאותיו אינן חד משמעותיות ולכן, הוא איננו טיפול הכלול בהמלצות הרשמיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו