טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי אימפוטנציה, ואני רוצה לקבל הפניה לטיפול בגלי הלם בתל השומר כי אני בקופת חולים כללית ואין בקופת חולים כללית טיפול בגלי הלם (בבתי החולים של קופת חולים כללית אין טיפול בגלי הלם לאימפוטנציה). קופת חולים מסרבת כי תל השומר הוא בית חולים ממשלתי שמשרת את המטופלים של קופת חולים מכבי, ואין לקופת חולים כללית הסדר עם בית חולים תל השומר. לכן, ברצוני להגיש תביעה ייצוגית נגד קופת חולים כללית, למרות שיועצים משפטיים של משרד הבריאות אמרו לי שרופא של קופת חולים כללית חייב היה לתת לי המלצה לטיפול בגלי הלם לאימפוטנציה. השאלה שלי האם זה אפשרי לעבור רופא אורולוג לרופא אורולוג אחר, ואז על סמך הרופא האורולוג החדש לתבוע את האורולוג הקודם על רשלנות רפואית שלא נתן המלצה לגלי הלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד