מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי תחילת נטילת סיאליס.ORI2414/09/2022
שלום,
אני 43 בריא מאוד , בדיקות דם וטסטסטורון תקינים אך לפעמים הזקפה לא חזקה וגם שעומד חזק ישר נופל.
אתמול הייתי אצל אורולוג ולטענתו ברגע שיש לפעמים זקפת בוקר אז המנגנון תקין ולא צריך בדיקות מעבר.
הוא רשם לי סיאליס 20 מ"ג לשימוש פעמיים בשבוע, שאלתי אותו לגבי תופעות לוואי והוא ענה בנחרצות שאין למעט אדמומיות וזו תרופה בטוחה לשימוש ממושך.
1. אני מאוד רוצה לקחת פעמיים בשבוע גגגג, אך עדיין חושש מתופעות לוואי, האם יש? האם אין כפי שהוא אמר? אני לא מעשן או שותה ובטח שלא עושה סמים או פופרס, לא נוטל גם שום תרופה.
2. הוא אמר לי שגם הסיאליס נחשב לרפואי כי היא גם מרחיבה את כלי הדם וזה יכול לעזור בהמשך לזיקפה במידה וארצה להפסיק עם התרופה. האם יש אמת בטענה הזאת?
3. האם אין פגיעה בלב כתוצאה משימוש קצר טווח או ממושך בתרופה?
4. האם יש עוד בדיקות שניתן לעשות על מנת לשלול בעיות פיזיות? כמו סונאר לפין אולי? לטענתו לא צריך בכלל כי המנגנון תקין.
5. האורולוג רשם לי מינון של 20 מ"ג, האם זה לא חזק מידי? לא כדאי להתחיל מ10 מ"ג קודם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקפה
ד''ר יוסף שמואלי01/10/2022שלום לך, מה השם??
קיימות בדיקות לנסות להבדיל בין הפרעה גופנית להפרעה פסיכוגנית: NPT ובדיקת דופלקס של כל כלי הדם של הפין.
התרופה גורמת להרחבת כלי דם ות. לוואי בעיקר ירידת לחץ דם קלה, סומק בפנים , דפיקות לב ,כאבי שרירים , ראיה עם רקע כחול בעיניים בעיקר, היא איננה פוגעת בלב אם אין הפרעה לבבית ואינך נוטל תרופות ממשפחת הניטרוגליצרין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)