כאבים בקצה הפין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים בקצה הפין
    יעקב
    26/06/2008

פרופ' שלום, אני סובל מזה זמן מספר חודשים מכאבים ועקצוציות בקצה הפין. בהתחלה היו דקירות קטנות בקצה הפין, שייחסתי תחילה למגע בין הפין לרוכסן המכנס ( ככה זה הרגיש ). לאחר מספר חודשים הרגשתי כאב במהלך מגע מיני, אולם הכאב חלף לאחר מספר שעות. מאז ועד היום ( פחות או יותר ), אני סובל מעקצוציות בקצה הפין ולעיתים מכאבים קלים באיזור, שהפך לרגיש ביותר. יש לי בפין מספר כלי דם גדולים ( נפוחים ), שלפחות אחד מהם נמצא במצב הזה מלידה ולעולם לא הפריע לי, לשניים האחרים לא שמתי לב ( כי עד להופעת כאב מי מסתכל שם ? ). אולי זה רק הדמיון שמתעתע בי, אבל נראה לי שכלי הדם ( ורידים כמדומני ) נפוחים מדי, לעיתים כאשר אני חש כאב קל, ההרגשה היא כאילו המקור הוא לחץ על ורידים אלו. חשוב לציין ש - 90% ממקרי הכאב והעקצוציות מתרחשים כאשר אני יושב, ובעיקר בעת לבישת מכנס צמוד יותר ( כגון ג'ינס ). לבישת בוקסר מפחיתה את הכאב למינימום. בעיקרון לא היו לי כמעט בעיות שתן, פה ושם יש צריבה במתן שתן, אולם זה לא שכיח בדרך כלל. הכאבים באו בעיקר כאשר ישבתי זמן ממושך, לדוגמא בעבודה על מחשב. אני צעיר ( 30 ), ספורטאי, ואין לי בעיה בזמן מאמץ גופני. השבוע היו כאבים קצת יותר חזקים, וגם רגישות נוראית בקצה הפין, היתה צריבה בשתן פעם אחת, ובאופן כללי הרגשה לא טובה, שגרמה לי לתפקוד לקוי ( כלומר לשינה מרובה, דבר שעזר להרגשה ). כמו הן היה נדמה לי שקצה הפין, מצדו האחורי בלבד ( זה שלא גלוי לעין ) מקבל קצת צבע כחלחל, אבל אולי זה רק נדמה לי, קשה היה לדעת. שכחתי לציין שמבחינת זיקפה אין בעיות. היום אין כאבים בינתיים.... לאחר תחילת העקצוציות ( בהתחלה ) ביצעתי בדיקת שתן+תרבית שנמצאו תקינות. ביקרתי פעמיים אצל רופא עור ומין ששלל מחלות מין ( לא נתן לי שום בדיקה, אבל מוגדר כמומחה מחלות מין...) ובת זוגתי ( היחידה שיכולה להדביק אותי במחלת מין ) עברה בדיקת HIV שיצאה שלילית, היא גם לא סובלת משום סימן שקיים אצלי. נבדקתי פעמיים אצל אורולוג לפני מספר חודשים, והוא לא ראה דבר חריג, כולל בדיקת אולטראסאונד שביצעתי. הוא אמר לי שכל עוד יש זיקפה ואין בעיה במתן שתן אז לא לדאוג, ושהוא נגד ביצוע בדיקה פולשנית ( רק השם מפחיד ) בגיל שלי. אני מודאג, ואולי יותר מדי, אבל זה מקום רגיש, אם היתה נשברת לי אצבע הייתי דואג פחות. חשוב לציין שאם אני נוגע בפין, אין כאב,זה כאילו משהו פנימי ( מלבד השבוע שהיתה רגישות יתר בחלקו העליון ) לפיכך שאלותי הן: 1. האם ייתכן שבמהלך המגעה מיני, כתוצאה מתנועה חזקה ולא נכונה, משהו קרה ? גיד נמתח ? משהו אחר ? ( הרגשתי כאב לזמן מה ). 2. האם ייתכן שמאותה סיבה, וריד זז ועכשיו בישיבה יש עליו לחץ שגורם לכאב ? 3. האם ישנן אילו מחלות שיכולות לגורם לכאב ? ( צהבת לדוגמא ? לא הופיעו לי סימנים כאלה.... ) 4. האם ייתכן שהשבוע היה רע יותר עקב דלקת בדרכי השתן או משהו כזה תודה פרופ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בקצה הפין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעקב

ד''ר נחום זילבר
    01/07/2008

1. לא
    2. לא
    3. דלקת קלה של הערמונית ושל שלפוחית הזרע יכולה לגרום תלונות מסוג זה.
    4. כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו