מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניפוח בלונית הקטטר בשופכה ולא בשלפוחית השתןשמואל11/04/2023
שלום ד"ר שמואלי,
סובל מאצירת שתן. הגעתי למיון לצורך הכנסת קטטר קבוע.
במיון נפחו לי את הבלונית של הקטטר בשופכה ולא בשלפוחית
כנדרש. כתוצאה מזה נגרם לי דימום קשה ועשו לי שטיפות רבות.
מאז הטעות שנעשתה סובל מכאבים וצריבות לאורך הפין וגם בפתח הפין.
ברשותך אבקש לשאול איזה נזק נגרם לשופכה ולערמונית כתוצאה מניפוח הבלונית בשופכה ולא בשלפוחית והאם הנזק הוא הפיך ?
לציין שבזמנו היה לי קטטר קבוע ולא סבלתי מהתסמינמם הללו כך שברור לי שהם נגרמו מהטעות שנעשתה במיון. האם תוכל לומר לי מה ניתן לעשות פרט לכדורים נגד כאבים ?
בנוסף יש לי צורך עז לתת שתן- האם תרופה כגון טוביאז יכולה לעזור ?
לבסוף אבקש לשאול האם נתקלת בעבר במקרה כגון זה ואיזה טיפול ניתן והאם זה עזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלונית קטטר
ד''ר יוסף שמואלי15/04/2023שלום שמואל
הניפוח בשופכה, גורם לפצע במקום. יש סיכון כי אשר הפצע מצטלק, עחוחה להופיע היצרות של השופכה.
כדורים אינם מסייעים לצלקת. בתחילה יש הפרעות של גירוי במתן השתן ודימום. כאשר הסימנים החריפים חולפים, כדאי לבצע ציסטוסקופיה לבירור השופכה וטיפול בהתאם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)