אין זקפה מלאה כבר תקופה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אין זקפה מלאה כבר תקופה
    א
    26/04/2023

שלום,
    אני בן 46, בריא עם עודף משקל (122 ק״ג על 1.75)

בשנים האחרונות יש לי בעיות זקפה, אני לא זוכר מתי בכלל הייתה לי זקפת בוקר, במהלך היום אני לא ממש מרגיש את האיבר ואני מנסה לעשות כיווצי קיגל בינתיים ללא שיפור.
    בפורנו / סקס אני מגיע לחצי זקפה ולעיתים לזקפה מלאה אבל שמחזיקה זמן מאוד מועט ויורדת.
    התחלתי לעשות כושר ולשמור על תזונה וגם פה אני לא ממש רואה שיפור כלשהו.
    בעבר (לפני כמה שנים) הלכתי לאורולוג שנתן לי כדורים בשם ADAM (מקווה שזכרתי נכון) שלא ממש עזרו ולא חזרתי אליו.

אני אדם מאוד מיני, מתחרמן בקלות אבל נראה שה״בחור״ בשביתה והפסיק לשתף איתי פעולה. גם במין אוראלי שמעניקים לי - הוא לא מגיע לזקפה מלאה.

ממש מתסכל אותי (וגם את אשתי) - אשמח לדעת באילו כיוונים אפשר להתקדם.

עניין נוסף שאני לא יודע אם קשור, כשאני משתין, זרם השתן חלש מאוד ואני מרגיש שאני כאילו ״רק משחרר״ את השתן ונותו לו לצאת. אם אני ממש מתאמץ אז אני יכול לדחוף אותו החוצה בזרם חזק יותר - בגלל זה חשבתי שאולי השרירים באיזור לא ממש חזקים וניסיתי כיווצי קיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין זקפה מלאה כבר תקופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בזקפה

ד''ר יוסף שמואלי
    26/04/2023

שלום א
    המנגנון מאד פשוט, צריך לפנות לאורולוג המומחה בשטח זה , לעבור בירור דרכו לחפש סיבה לבעיה וטיפול מתאים לאבחנה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו